«Με γονάτισαν όσα είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για τον αδερφό του»

ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΣ

"Έχει αλλάξει ο σωματότυπός μου μετά το παιδί και παλεύω με αυτό, να τα βρω λίγο με τον εαυτό μου"

Στο Καλοκαίρι #NOT παραχώρησε συνέντευξη η Άρτεμις Αστεριάδη η οποία μίλησε μεταξύ άλλων για την συνεργασία της στο παρελθόν με τον Ανδρέα Μικρούτσικο και την επάνοδό του με το Big Brother αλλά και για πρόταση που δέχθηκε για να συμμετέχει σε εκπομπή κι αρνήθηκε.

Η ίδια ανέφερε για το Big Brother και τον Ανδρέα Μικρούτσικο: «Έχω ξεκινήσει και βλέπω Big Brother και γελάω. Ξεχνιέμαι από την καθημερινότητά μου. Ο Ανδρέας είναι ένας από τους δασκάλους μου, δουλεύαμε μαζί στο Μεγάλο Παζάρι. Χαίρομαι πάρα πολύ που συνεργάστηκα με ένα τέτοιο μυαλό,.Τέτοια μυαλά λείπουν από την τηλεόραση, είναι ελάχιστοι οι άνθρωποι που έχουν τις γνώσεις του Ανδρέα. Με γονάτισε με αυτά που είπε για τον αδερφό του. Κι εγώ τα τελευταία χρόνια πέρασα αρκετά δύσκολα με απώλειες και εγώ είδα ένα άλλον Ανδρέα, δεν έχει καμία σχέση με τον Ανδρέα που ήξερα παλιά. Προσπαθεί να βρει τα πατήματά του και να ξαναγεννηθεί.»

Στη συνέχεια μίλησε και για την πρόταση που είχε δεχθεί από το My Style Rocks: «Μου είχαν κάνει πρόταση για το My Style Rocks αλλά δεν μπορούσα. Η αλήθεια είναι ότι δεν νιώθω καλά με τον εαυτό μου, με τα κιλά μου. Έχει αλλάξει ο σωματότυπός μου μετά το παιδί και παλεύω με αυτό, να τα βρω λίγο με τον εαυτό μου».