Με δάκρυα ο Γιάννης Πουλόπουλος: «Αυτή είναι η φύση των ομοφυλόφιλων, μου φέρνει εσωτερική ταραχή»

Γιάννης Πουλόπουλος

Ο Γιάννης Πουλόπουλος δεν μπόρεσε να κρύψει τα δάκρυά του για τα μηνύματα που πέρασε το τελευταίο επειδόσιο του Maestro.

Τη συγκίνησή του δεν μπόρεσε να κρύψει ο Γιάννης Πουλόπουλος στον «αέρα» του Super Κατερίνα, με αφορμή το τελευταίο επεισόδιο του Maestro. Ο πρώτος κύκλος της επιτυχημένης σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη έριξε αυλαία το βράδυ της Πέμπτης με καθηλωτικές σκηνές και ερμηνείες.

«Εμένα μου φέρνει και εσωτερική ταραχή στο συγκεκριμένο επεισόδιο με την ιστορία των παιδιών που καταγράφεται. Όταν εγώ επιμένω και σας κάνω παρατηρήσεις ότι δεν είναι επιλογή είναι προσανατολισμός, φαίνεται ξεκάθαρα μέσα από αυτό το σήριαλ» ξεκίνησε να λέει ο Γιάννης Πουλόπουλος και πρόσθεσε: «Μιλάμε για δύο παιδιά που δεν έχουν επιλέξει να είναι μαζί, η κοινωνία αυτό δεν το θέλει αλλά υπάρχει μία φυσική έλξη».

«Δεν μπορούν να κάνουν κάτι, αυτή είναι η φύση των ομοφυλόφιλων. Η επιλογή είναι αν εγώ τελικά αγαπάω ένα αγόρι, αν θα επιλέξω τον Φίλιππο ή αν θα επιλέξω τον Γιώργο. Αυτό το κοινωνικό μήνυμα πέρασε μέσα από τη σειρά με τον καλύτερο τρόπο, γιατί ακόμα και το 2022 υπάρχουν πάρα πολλά παιδιά που δυσκολεύονται αυτό να το εκφράσουν… κι αναγκάζονται και κρύβονται και είναι δυστυχισμένοι» τόνισε ο δημοσιογράφος.

«Έχεις απόλυτο δίκιο σε όλα αυτά που λες» σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου, με τον Γιάννη Πουλόπουλο να μη μπορεί να κρύψει τη συγκίνηση και τα δάκρυά του, όταν προβλήθηκε ένα μικρό απόσπασμα από το χθεσινοβραδινό φινάλε του πρώτου κύκλου του Maestro.