Με δάκρυα είπε “αντίο” η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Έπεσε η αυλαία της εκπομπής

Τι ανέφερε η παρουσιάστρια για την επόμενη χρονιά;

Οι τίτλοι τέλους έπεσαν και στο «Σπίτι μου σπιτάκι μου» μέσα σε κλίμα μεγάλης συγκίνησης. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αφού έκανε έναν μίνι προσωπικό απολογισμό της σεζόν, αποχαιρέτησε μαζί με τους συνεργάτες της το τηλεοπτικό κοινό και ανανέωσε το ραντεβού της για την επόμενη χρονιά.

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που πέρασαν όλη τη χρονιά και μας τίμησαν με την παρουσία τους. Ήταν ένα δύσκολο στοίχημα φέτος για μένα, Κάποιος μου έδωσε την ευκαιρία και πάντα θα ευγνωμονώ τους ανθρώπους που στάθηκαν δίπλα μου σε όλη αυτή την προσπάθεια. Δεν ξέρω αν θα καταλήξει κάπου όλο αυτό το ταξίδι. Το θέμα είναι ότι μέχρι στιγμής το ταξίδι για μένα είναι πολύ όμορφο, δύσκολο θα έλεγα, αλλά έχετε σταθεί όλοι δίπλα μου, εσείς που πλαισιώνεται αυτή την εκπομπή, αυτή την ομάδα, αλλά και ο κόσμος που με παρακολουθεί. Εσείς είστε η δύναμή μου. Όλοι σας σταθήκατε στο ύψος της περίστασης και πραγματικά μου μάθατε κάτι όλοι σας.

Ήταν μια πάρα πολύ διδακτική χρονιά. Υπήρξαν δύσκολες στιγμές που το χαμόγελό μου δεν έβγαινε εύκολα και ράγιζε πραγματικά. Εσείς ήσασταν η δύναμή μου. Πολλές φορές οι άνθρωποι δεν ξέρουν τα όριά τους και τη δύναμή τους και πραγματικά την βρίσκουν. Ευχαριστώ πάρα πολύ τον σταθμό που μου έδωσε την ευκαιρία να ξεκινήσω όλο αυτό το ταξίδι. Εγώ θα σας πω ότι ανανεώνω το ραντεβού μου το φθινόπωρο, θα είναι σίγουρα μόλις ξεκινήσει το πρόγραμμα του Alpha. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους γιατί σίγουρα μου μάθατε κάτι και πάνω απ' όλα εσείς που με βλέπετε, όσοι κι αν είστε», είπε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια.