«Με χτυπούσαν! Έχω φάει ξύλο, βρισιές, για τρία χρόνια συνεχόμενα»

Χαράλαμπος Κοτσώνης

«Αλλά δεν ήθελα να το καταγγείλω επειδή ξέρω πως...».

Στην τηλεοπτική εκπομπή «Έλα να δεις» στο OMEGA εμφανίστηκε ο Χαράλαμπος Κοτσώνης. Ο πρώην παίκτης του MasterChef μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια για το bullying που δέχθηκε κατά τη διάρκεια των σπουδών του σε σχολή μαγειρικής.

«Όλα ξεκίνησαν από το ότι ήμουν πιο ελλιποβαρής σε σχέση με ότι είμαι σήμερα. Ο κόσμος τότε δεν αντιλαμβανόταν τη διαφορετικότητα των ατόμων, θεωρούσε πως αν κάποιος είναι πιο λεπτός τότε έχει επιρροή πάνω του. Είτε σωματική είτε ψυχολογικά. Χρησιμοποιούσαν αυτό το μειονέκτημά μου εις βάρος μου. Μέχρι και ξύλο έχω φάει, βρισιές για τρία χρόνια συνεχόμενα όσο ήμουν στο σχολείο. Με χτυπούσαν.

Αλλά δεν ήθελα να το καταγγείλω επειδή ξέρω πως παίρνει χρόνο αυτή η διαδικασία και θα έμπαινα σε πολύ πιο δύσκολη κατάσταση. Αν ανέφερα κάτι, δεν ήξερα ποιος θα με ακούσει και αν θα ανταποκρίνονταν όπως περίμενα. Θα έλεγαν μετά ότι ζητούσα βοήθεια ή ότι είμαι πιο αδύναμος. Ήθελα να δείξω πως δεν είμαι αδύναμος.

Είχα δύο επιλογές: Είτε να σταματούσα κάπου στη μέση, να έλεγα πως δεν αντέχω άλλο το bullying και να έχανα τη συνέχεια μου στη μαγειρική και τον εαυτό μου ή να έβαζα πείσμα για να καταφέρω τουλάχιστον να τελειώσω τη σχολή και να προσπαθήσω να φτιάξω το μέλλον που ήθελα για μένα», είπε μεταξύ άλλων ο Χαράλαμπος Κοτσώνης.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!