Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Ζητώ συγνώμη από τον Λεωνίδα Καλφαγιάννη»

Μαυρίκιος Μαυρικίου, Λεωνίδας Καλφαγιάννης

Διόρθωσε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου το "λάθος" στην Super Κατερίνα!

Σε ένα πινγκ πονγκ δηλώσεων προχώρησαν την Τετάρτη ο Μαυρίκιος Μαυρικίου μέσα από… διαφορετικές εκπομπές! Την αρχή έκανε ο πρώτος μέσα από όσα είπε στην εκπομπή Super Κατερίνα, ο δεύτερος απάντησε μέσω του Πρωινού και ο μουσικός και παραγωγός επανήλθε εκ νέου σε ζωντανή σύνδεση στην πρωινή εκπομπή του Alpha.

Έτσι, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου βγήκε στο δεύτερο μισό στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου όπου και τοποθετήθηκε επί του θέματος ως εξής. Δεν γνώριζα ότι είναι μυστικό αυτό, γιατί μας το είπε ευθέως και δεν μας είπε να μην πούμε τον λόγο αποχώρησης. Θα μπορούσε να το είχε αναφέρει στην παραγωγή και δεν θα γινόταν. Εγώ απλά απάντησα σε ερώτηση δημοσιογράφου στα πλαίσια μιας συνέντευξης ότι ο λόγος που δεν έγινε η συνεργασία ήταν γιατί δεν επιθυμούσε να εμβολιαστεί».

«Αφού, λοιπόν, τον ενοχλεί, να ζητήσω όντως συγνώμη.Όχι γιατί είπε ότι θα κινηθεί νομικά, μπορεί όποιος θέλει να κινείται νομικά και γω κατά καιρούς το έχω κάνει όταν νιώθω ότι έχω ένα δίκιο που με πνίγει. Ζητώ όμως συγνώμη αν τον ενόχλησε τόσο πολύ γιατί τον εκτιμώ και τον σέβομαι τον Λεωνίδα όπως και όλους μου τους συνεργάτες» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.