Μαυρίκιος Μαυρικίου σε Ιλάειρα Ζήση: «Με ρώτησε πόσα χρήματα σου δίνω για να υποδύεσαι τη σύντροφό μου»

Μαυρίκιος Μαυρικίου

Μαυρίκιος Μαυρικίου και Ιλάειρα Ζήση στο εξομολογητήριο του After Dark.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου κι η Ιλάειρα Ζήση πέρασαν από το εξομολογητήριο του After Dark κι ανάμεσα σε άλλα απάντησαν για το Asian Express, τον επερχόμενο γάμο τους και το πιο ακραίο μήνυμα που έχουν λάβει στα κοινωνικά δίκτυα. Για την εμπειρία τους στο Asian Express ανέφεραν:

Μ.Μ.: Πήγαμε και περάσαμε συγκλονιστικά. Μου είπε ένα βράδυ μια φράση, που μόλις την άκουσα -δεν ξέρω αν θέλει να τη μοιραστεί με τον κόσμο, δεν την έχει πει ακόμα- λέω φεύγουμε τώρα… Έπρεπε να μείνεις νηστικός, να μην έχεις που να κοιμηθείς, να σε πιάσει βροχή, να σε τσιμπάνε. Αυτό που με τσίγκλισε είναι, επειδή θέλουμε με την Ιλάειρα θα κάνουμε γάμο στις 28 Αυγούστου… Φοβήθηκε ότι θα κολλήσει κάτι και δεν θα κάνουμε παιδιά.

Ι.Ζ.: Η φράση που του είπα, επειδή ήταν πολύ δύσκολες οι συνθήκες, ότι αν θέλει να κάνουμε παιδιά, θα φταις εσύ.

Ποιο είναι το πιο ακραίο μήνυμα που έχει λάβει ο Μαυρίκιος Μαυρικίου στα social media; «Το πιο ακραίο και θα το πω δημόσια για να δείτε πόσο κακοί άνθρωποι κυκλοφορούν. Με ρώτησε ένας τύπος πόσα χρήματα σου δίνω για να υποδύεσαι τη σύντροφό μου και τη μέλλουσα σύζυγό μου. Είναι από τα πιο ακραία. Σοκαρίστηκα όταν το διάβασα.»