Μαυρίκιος Μαυρικίου σε Ελένη Τσολάκη: «Προσπαθώ τόση ώρα να το καταπιώ κι εσύ με πιέζεις»

Μαυρίκιος Μαυρικίου

«Ο λόγος που με βλέπεις έτσι είναι γιατί έχω ακούσει να λένε για μένα πράγματα που δεν έκανα, που δεν ισχύουν», είπε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Στον αέρα της εκπομπής «Πρωινό Σου Σου» βγήκε ζωντανά από την Κύπρο ο Μαυρίκιος Μαυρικίου. Ο γνωστός καλλιτέχνης κλήθηκε να σχολιάσει τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση Κιμούλη – Χρυσικού – Δούκα.

«Ελένη μου, θέλεις να σου πω γιατί έχω αυτή τη θέση; Γιατί προσπαθώ τόση ώρα να το καταπιώ, αλλά με πιέζεις και θα με αναγκάσεις να σου πω. Ο λόγος που με βλέπεις έτσι είναι γιατί έχω ακούσει να λένε για μένα πράγματα που δεν έκανα, που δεν ισχύουν. Και αυτό λίγο με πνίγει. Έχω ακούσει να λένε για μένα πράγματα που δεν ισχύουν. Έχω δει να γράφονται πράγματα που δεν ισχύουν. Οπότε μπήκα λίγο στο ρόλο αυτού του ανθρώπου που εγώ γνώρισα κι έτσι όπως τον γνώρισα», είπε αρχικά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου είπε στη συνέχεια: «Κι επειδή είναι ένας θεατράνθρωπος που έχει δώσει τη ψυχή του πάνω στη θεατρική σκηνή, δεν μπορώ να το δεχτώ. Κι επειδή έχω την εμπειρία αυτή που σου λέω, μου έχει τύχει να μου λένε “ρε συ, μου είχαν πει τότε αυτό…” πράγματα αδιανόητα. Γι’ αυτό με βλέπεις έτσι, μη νομίζει ο κόσμος ότι τρελάθηκα».