Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Περιμένω τον Μαυρίδη και την Κρίστη να τους ρωτήσω τι πρόβλημα είχαν»

Μαυρίκιος Μαυρικίου

«Μου κάνει εντύπωση που η Φωτεινή Δάρρα λέει πάντα τραγούδια ίδιας κατηγορίας. Το συζητάνε αυτό σαν παράπονο», λέει ο Μαυρίκιος Μαυρίκιου.

Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» και τον Αρτ μίλησε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, ο οποίος αναφέρθηκε στο J2US, στο Asia Express, αλλά και τον Γιώργο Μαυρίδη και την Κρίστη Καθάργια.

«Μου έκαναν πρόταση να πρωταγωνιστήσω στη θεατρική παράσταση “Το κλουβί με τις τρελές”, όπου δύο άντρες θα κάνουμε το ζευγάρι. Παλιότερα είχα προτείνει τον ίδιο ρόλο στον Λάκη Γαβαλά. Ξέρω ότι έχουν κάνει πρόταση στον Κώστα Φραγκολιά για να κάνει τον σύζυγό μου», είπε αρχικά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου είπε για το J2US: «Ότι έχουμε πει με την Ιλάειρα μάς το έδωσε η παραγωγή. Μου κάνει εντύπωση που η Φωτεινή Δάρρα λέει πάντα τραγούδια ίδιας κατηγορίας. Το συζητάνε αυτό σαν παράπονο».

Για το Asia Express και τα ζευγάρια που δεν ήθελαν να φωτογραφηθούν μαζί τους, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου απάντησε: «Ήταν 2-3 ζευγάρια. Περιμένω τον Μαυρίδη και την Κρίστη να βγουν έξω να τους ρωτήσω τι πρόβλημα είχαν».