Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Όλοι μέσα μας κρύβουμε μια Αλίκη Βουγιουκλάκη»

Μαυρίκιος Μαυρικίου

"Μόλις μπήκα στο καμαρίνι της Αλίκης ένιωσα ένα δέος" εξομολογήθηκε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Με αφορμή την συνέχιση των παραστάσεων για το «Κλουβί με τις τρελές» παραχώρησε συνέντευξη ο Μαυρίκιος Μαυρικίου στην κάμερα της εκπομπής OPEN Weekend και την δημοσιογράφο Βίκυ Δέτσικα την Κυριακή. Μέσα σε όλα, ο Κύπριος καλλιτέχνης μίλησε για το καμαρίνι της αείμνηστης Αλίκης Βουγιουκλάκη, το οποίο του δόθηκε στη συμπρωτεύουσα και το «ναυάγιο» στην τηλεοπτική συνεργασία με τον Κώστα Χαρδαβέλλα.

Ειδικότερα, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ανεβήκαμε στην Θεσσαλονίκη με την παράσταση, στο θέατρο Αθήναιον όπου παίχτηκε η τελευταία παράσταση της Αλίκης Βουγιουκλάκη με την «Μελωδία της ευτυχίας». Μου έδωσαν το καμαρίνι της. Μόλις μπήκα μέσα ένιωσα ένα δέος και ακούμπησα τα κοσμήματα, τις περούκες, τα κοστούμια, τα ρούχα και όλα τα χιλιάδες αξεσουάρ που φοράω σε αυτή την παράσταση. Ξέρεις, πιστεύω ότι όλοι οι άνθρωποι που έχουμε αγάπη για το θέατρο και την μουσική κρύβουμε μέσα μας μια Αλίκη».

«Είχαμε προχωρήσει σε κάποια ραντεβού με τον κ. Χαρδαβέλλα για μια μουσική εκπομπή, όπως είχαμε ανακοινώσει και είδα και τον ίδιο να το επιβεβαιώνει στην κάμερα. Είπε ότι θα ήταν ο αρχισυντάκτης μας, προχωρήσαμε, έφτιαξε όλη την σκαλέτα της εκπομπής. Με στεναχώρησε απλά ο τρόπος γιατί θεωρώ πως όταν είσαι δεκάδες χρόνια σε αυτή τη δουλειά και είσαι έγκυρος, έγκριτος, σπουδαίος, καταξιωμένος σε αυτό που κάνεις, δεν τελειώνεις μια συνεργασία με ένα SMS».

«Το Survivor All Star δεν είναι ανθρωποφαγικό, είναι ένα φιάσκο όλο αυτό που βλέπουμε. Όλο αυτό το πράγμα με την Ελευθερία Ελευθερίου, τώρα; Εγώ ξέρω ένα πολύ αγνό και καθαρό παιδί, πολύ έξω από κουτσομπολιά, με καλλιτεχνικές ανησυχίες και ξαφνικά βλέπω ότι έχει γίνει εκεί πέρα το μεγαλύτερο κουτσομπολιό του κόσμου» πρόσθεσε, ακόμα, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου στην ψυχαγωγική εκπομπή της Ελένης Τσολάκη στο OPEN.