Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Ο Γιώργος Μαυρίδης και η Κρίστη Καθάργια δεν ήθελαν να φωτογραφηθούν μαζί μας»

Μαυρίκιος Μαυρικίου

«Ήθελα να το πω αυτό με τον Γιώργο Μαυρίδη γιατί με είχε πληγώσει», είπε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Καλεσμένοι στο πλατό της εκπομπής «Breakfast@star» ήταν σήμερα ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση. Οι δυο τους αποκάλυψαν πως ένα από τα ζευγάρια που δεν ήθελαν να φωτογραφηθούν μαζί τους ήταν ο Γιώργος Μαυρίδης και η Κρίστη Καθάργια.

«Έγιναν γεγονότα πριν το παιχνίδι που δεν μας άρεσαν. Το χειρότερο για μένα, που νιώσαμε πραγματικά άβολα και ήμουν έτοιμος να την πάρω και να φύγουμε, ήταν στη φωτογράφιση. Μας είπε η παραγωγή να χωριστούμε τα ζευγάρια σε δυάδες.

Πήγα στον Γιώργο Μαυρίδη και την Κρίστη, αφού θέλετε ονόματα. Και τους λέω “μπορούμε να φωτογραφηθούμε μαζί σας;” και κατάλαβα ότι δεν ήθελαν, από τις απαντήσεις που έδιναν. Καταλάβαμε ότι δεν μας ήθελε κανείς», είπε αρχικά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Η Ιλάειρα Ζήση πρόσθεσε από την πλευρά της: «Φάνηκε και η δυσαρέσκεια της παραγωγής. Τους είπαν “θα φωτογραφηθείται” και είπαν “όχι, δεν θα φωτογραφηθούμε”».

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου είπε επίσης: «Είχαμε πληροφορίες ότι κάποια ζευγάρια δεν ήθελαν να μπουν στο παιχνίδι επειδή θα ήμασταν κι εμείς. Ήθελα να το πω αυτό με τον Γιώργο Μαυρίδη γιατί με είχε πληγώσει», ενώ η Ιλάειρα είπε: «Ήταν αρκετά τα περιστατικά με αυτό το ζευγάρι».