Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Μακάρι ο Γιώργος Κιμούλης να κερδίσει τις αγωγές, ζητώ συγγνώμη από τις γλυκύτατες καταγγέλλουσες»

Μαυρίκιος Μαυρικίου

«Δεν μπορώ να δεχτώ ότι το είδωλό μου έχει αυτά τα κτηνώδη χαρακτηριστικά», λέει ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου μίλησε στο Πρωινό για τον Γιώργο Κιμούλη και μεταξύ άλλων ανέφερε πως ελπίζει ότι θα κερδίσει στη δικαστική διαμάχη μετά τις καταγγελίες που δέχτηκε εναντίον του στο πλαίσιο του #metoo.

«Δεν έχει καμία σχέση αυτό που είδα εγώ με τα μάτια μου, ένας γλυκύτατος άνθρωπος, σε συμβουλές, με αγάπη, σεβασμό, εκτίμηση απ’ όλο τον θίασο. Είμαι απόλυτα σίγουρος πως όλα αυτά που βλέπω και ακούω είναι πράγματα τραβηγμένα. Ένας άνθρωπος που θα είχε αυτή τη συμπεριφορά θα τον είχε ξεράσει –ας μου επιτραπεί η λέξη– πολύ νωρίτερα ο χώρος.  Ο Γιώργος Κιμούλης χαίρει άκρας εκτίμησης στο θεατρικό προσκήνιο και παρασκήνιο και των ηθοποιών και του κόσμου.

Ανυπομονώ να τελειώσει αυτή η υπόθεση. Μακάρι να κερδίσει και τις αγωγές και ζητώ συγγνώμη από τις γλυκύτατες καταγγέλλουσες, αλλά πραγματικά δεν μπορώ να το δεχτώ αυτό από τον Γιώργο Κιμούλη. Προβλέπω ότι σύντομα θα εκπλαγούμε», είπε χαρακτηριστικά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

«Δεν μπορώ να δεχτώ ότι το είδωλό μου έχει αυτά τα κτηνώδη χαρακτηριστικά», κατέληξε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.