Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Η κηδεία μου θα γίνει στην Κύπρο, θα έχουμε χορωδία, αερόστατα με κεριά»

Μαυρίκιος Μαυρικίου

«Τον επικήδειο θα εκφωνήσει ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας. Θα τις έχω πληρώσει από πριν τις μοιρολογίστρες! Το φέρετρο θα έχει μια ποιότητα, θα είναι λαμπερό», είπε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Στη στήλη «Τι ψυχή(δου) θα παραδώσεις» στην εκπομπή «Breakfast@star» και τη Φωτεινή Ψυχίδου μίλησε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, ο οποίος περιέγραψε πώς φαντάζεται την κηδεία του.

«Δεν μετανιώνω με τίποτα. Τώρα που θα με θάψεις, πιστεύω ότι όλοι αύριο θα ασχολούνται με την κηδεία μου. Στην Κύπρο θα γίνει. Θα έχουμε 100μελή χορωδία, αερόστατα με κεριά στον αέρα.

Το ρούχο θα είναι Ilaeira’s collection, θα έχει πολλή παγιέτα σίγουρα, για να ταιριάζουμε γιατί θα έχει πάει και η Ιλάειρα με παγιέτα.

Τον επικήδειο θα εκφωνήσει ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας. Θα τις έχω πληρώσει από πριν τις μοιρολογίστρες! Το φέρετρο θα έχει μια ποιότητα, θα είναι λαμπερό», είπε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου είπε επίσης: «Με φαντάζομαι στη συντέλεια του κόσμου να παίζω πιάνο και όλα γύρω μου να γκρεμίζονται».