Μαυρίκιος Μαυρικίου για την σεξουαλική παρενόχληση: «Του έδωσα μία σπρωξιά, ακόμα πρέπει να την θυμάται»

Μαυρίκιος Μαυρικίου

"Ο συγκεκριμένος άνθρωπος και 1-2 άλλοι, που δεν με έκαναν μέρος του συστήματος γιατί ακριβώς δεν ανταποκρίθηκα σε αυτές τις ανώμαλες προθέσεις τους, με μπλόκαραν κυριολεκτικά από τα playlists" καταγγέλλει ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Για την δημόσια εξομολόγηση ότι έχει πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από κορυφαίο στέλεχος δισκογραφικής εταιρείας μίλησε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου. Ο γνωστός τραγουδιστής, σε ένα διάλειμμα από τις πρόβες του J2US, αναφέρθηκε στην τραυματική εμπειρία, τα εμπόδια που του έβαλε ο συγκεκριμένος άνθρωπος στην καριέρα του αλλά και την αντίδραση του ίδιου.

«Μου συνέβη σε πολύ ευαίσθητη ηλικία και ήταν μια στιγμή που δεν είχα τον τρόπο να το αντιμετωπίσω. Μου λένε πολλοί: μα γιατί δεν τον κατήγγειλες; Ζούμε στην εποχή των καταγγελιών και βλέπω όλους αυτούς που καταγγέλλουν που τους βγάζουν το λάδι να αποδείξουν ότι δεν είναι ελέφαντες, για πράγματα που τα ξέρουμε όλοι χρόνια και κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας» δηλώνει ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

«Στριμώχτηκα κυριολεκτικά στη γωνία ενός γραφείου υψηλόβαθμου στελέχους δισκογραφικής εταιρείας που τον ξέρουμε και τον ξέρετε όλοι. Έχω τραγούδια, έχω δισκογραφία το 2013, το 2015, το 2017. Αυτά τα τραγούδια, ενώ έκαναν κάποιες εκατοντάδες χιλιάδες προβολές, δεν γίνονταν ποτέ επιτυχία» ανέφερε ο τραγουδιστής.

«Ο συγκεκριμένος άνθρωπος και 1-2 άλλοι, που δεν με έκαναν μέρος του συστήματος γιατί ακριβώς δεν ανταποκρίθηκα σε αυτές τις ανώμαλες προθέσεις τους, με μπλόκαραν κυριολεκτικά από τα playlists. Ο οργανισμός μου αντέδρασε πάρα πολύ αυθόρμητα. Θυμάμαι ότι του έδωσα μία σπρωξιά, ακόμα πρέπει να την θυμάται» επισημαίνει ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.