Μαυρίκιος Μαυρικίου για Νίκο Βέρτη: «Είναι ξεφτίλα άνθρωποι με τόσους θαυμαστές να παρουσιάζουν σεξιστικές απόψεις»

Μαυρίκιος Μαυρικίου

"Όταν γνωριστήκαμε με την Ιλάειρα και λέγαμε γλυκόλογα μεταξύ μας, έλεγαν ότι την πληρώνω για να τα λέει αυτά. Λέτε να την πληρώνω ακόμα;", σχολιάζει ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Στις πρόσφατες δηλώσεις του Νίκου Βέρτη και την ανατροπή που έφερε στη δική του ζωή η γνωριμία με την Ιλάειρα Ζήση αναφέρθηκε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου. Τον γνωστό τραγουδιστή συνάντησε η κάμερα του Breakfast@Star.

«Κάποτε, όταν γνωριστήκαμε και λέγαμε τέτοια γλυκόλογα μεταξύ μας, έλεγαν ότι την πληρώνω για να τα λέει αυτά. Λέτε να την πληρώνω ακόμα; Δεν έχω τόσα λεφτά», δηλώνει ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

«Ήταν μία μεγάλη ανατροπή για μένα ο γάμος, δεν περίμενα ποτέ ότι θα παντρευτώ. Το ότι κατάφερε ένα κορίτσι να μου πάρει τα μυαλά και να πω ότι τα γυρίζω όλα τούμπα… πραγματικά πιστεύω ότι το αξίζει», εξομολογείται αμέσως μετά ο τραγουδιστής.

Πώς σχολιάζει τις δηλώσεις του Νίκου Βέρτη γύρω από την «ιδανική» γυναίκα;

«Είμαι κάθετος σε αυτό. Η γυναίκα δεν έχει γεννηθεί για να υπηρετεί τον άντρα. Είναι ντροπή, αίσχος και ξεφτίλα άνθρωποι με «ρεύμα», με εκατοντάδες χιλιάδες followers και θαυμαστές να παρουσιάζουν σεξιστικά σχόλια που θέλουν τη γυναίκα να είναι στο σπίτι και να κάνει δουλειές», απαντά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

«Δεν θέλω να έχω στο επαγγελματικό και φιλικό μου περιβάλλον κανέναν που έχει τέτοιες απόψεις», καταλήγει ο γνωστός τραγουδιστής.