Μαυρίκιος Μαυρικίου για Μπισμπίκη – Βανδή: «Το κρύβανε ακόμα, τον βλέπαμε να την παρακολουθεί»

Μαυρίκιος Μαυρικίου

"Αν καταφέρουμε να φτάσουμε στον τελικό του Just, θα αναγκαστεί να μας καλέσει στην εκπομπή της" δηλώνει ο Μαυρίκιος Μαυρικίου για τη Ναταλία Γερμανού

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend και την Πένυ Καβέτσου, σε ένα διάλειμμα από τις πρόβες για το J2US. Το γνωστό ζευγάρι αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην παρεξήγηση που έχει δημιουργηθεί με τον Γιώργο Μαυρίδη αλλά και το πρώτο διάστημα της σχέσης Μπισμπίκη-Βανδή.

«Θυμάμαι που πηγαίναμε με την Ιλάειρα και βλέπαμε τη Δέσποινα Βανδή στην Κύπρο που τραγουδούσε και ακόμα το κρύβανε. Και έβλεπα πόσο διακριτικά καθόταν μέσα στον κόσμο και παρακολουθούσε και μετά πήγαινε με τρόπο στα καμαρίνια από το πλάι» αποκαλύπτει ο Μαυρίκιος Μαυρικίου για τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Συγκεκριμένα για τη Δέσποινα Βανδή τονίζει: «Εγώ που την ήξερα από τον καιρό του The Voice, καμία σχέση. Τότε ήταν αυστηρή και τώρα η Δέσποινα είναι τόσο γλυκιά. Νομίζω ότι ο έρωτας την έχει ξεκλειδώσει, την έχει ανανεώσει ακόμα και σεξουαλικά πιο πολύ από ποτέ».

Όσον αφορά την παρεξήγηση που έχει δημιουργηθεί με τον Γιώργο Μαυρίδη στο Asia Express ο Μαυρίκιος Μαυρικίου δηλώνει: «Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε την ημέρα που το είδατε όλοι. Ήμασταν εκεί οκτώ μέρες πριν, υπήρχε μία περίοδος προσαρμογής. Μέναμε όλοι μαζί στο ίδιο ξενοδοχείο και εκεί κατάλαβα ότι υπήρχε μία ειρωνεία».

«Εγώ την ειρωνεία την αισθάνθηκα πιο έντονα. Δεν είχα συνηθίσει να είμαι σε έναν χώρο με λυκοφιλίες. Ήμουν άσχημα ψυχολογικά, δεν μπορούσα να φάω, έχασα πολλά κιλά. Μου πήρε πολύ καιρό να συνέλθω» αποκαλύπτει από την πλευρά της η Ιλάειρα Ζήση.

Τέλος, έστειλαν το δικό τους… μήνυμα στη Ναταλία Γερμανού, λέγοντας με χιούμορ ότι, αν καταφέρουν να φτάσουν στον τελικό του J2US, θα «αναγκαστεί» να τους καλέσει στην εκπομπή της.