Μαυρίκιος Μαυρικίου για Μαρίνα Σάττι: «Μπερδεμένο, χαοτικό, τρας και κιτς το Ζάρι»

Μαυρίκιος Μαυρικίου

"Στην προσπάθεια τους να το κάνουν πολύ σημερινό, ξεπέρασαν κάποια όρια γι' αυτό και υπάρχουν οι αντιδράσεις" δηλώνει ο Μαυρίκιος Μαυρικίου

Από την Κύπρο, όπου και βρίσκεται αυτό το διάστημα, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου μίλησε το πρωινό της Τετάρτης στον αέρα της εκπομπής Breakfast@Star. Μεταξύ άλλων, δε, ο Κύπριος μουσικός εξέφρασε την προσωπική του άποψη για το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι, «Ζάρι» με το οποίο και θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision 2024.

Ειδικότερα, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «αισθάνομαι ότι αυτό το τραγούδι είναι τόσο μπερδεμένο, είναι τόσο χαοτικό, είναι τόσο τρας και κιτς υπερσύγχρονο που μπορεί να κερδίσει τη Eurovision. Όλο αυτό νομίζω ότι είναι και αυτό που ζητάει η Eurovision. Ενδεχομένως εγώ να μην έφτιαχνα ποτέ ένα τέτοιο κομμάτι για να τραγουδηθεί, να εκπροσωπήσει την Ελλάδα ή την Κύπρο».

«Το να το δω όμως εκεί, τα τελευταία χρόνια, η ίδια η Eurovision έχει αποδείξει ότι ζητάει το κάτι το διαφορετικό, το κάτι το ανώμαλο, το κάτι που θα ξεχωρίσει εκείνο το βράδυ. Οπότε μπορεί και να τους κάνει (σ.σ. το Ζάρι)».

«Νομίζω πως στην προσπάθεια τους να το κάνουν πολύ σημερινό το κομμάτι, ξεπέρασαν κάποια όρια γι’ αυτό και υπάρχουν αυτές οι αντιδράσεις. Για παράδειγμα, η Μπέσσυ Αργυράκη ταυτίζεται απόλυτα με την άποψη της Εύης Δρούτσα. Μου είπε ξεκάθαρα… Φωκά, κάνε το θαύμα σου» πρόσθεσε, επίσης, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου στην ψυχαγωγική εκπομπή του STAR.