Μαυρίκιος Μαυρικίου για Λιάγκα: «Κινδυνεύεις να εκτεθείς μέσα από τις ερωτήσεις του, φέρνει τον άλλον σε δύσκολη θέση»

Μαυρίκιος Μαυρικίου

«Η άποψη της Μαρίας Ιωαννίδου για την υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια είναι αναχρονιστική και οπισθοδρομική», είπε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τη Ράνια Θεοδωρακοπούλου. Ο γνωστός καλλιτέχνης απάντησε για την ελληνική τηλεόραση, τον Γιώργο Λιάγκα, τη Μαρία Ιωαννίδου και τα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι έκανε coming out.

«Θα ξεκινήσω κάτι δικό μου στην Κύπρο. Αναμένεται επίσημη ανακοίνωση από το κανάλι. Η επιτυχία ενός προϊόντος δεν έχει να κάνει μόνο με τα νούμερα τηλεθέασης. Υπάρχουν κάποιες “τρέλες” στην ελληνική τηλεόραση που ποτέ δεν κατάλαβα. Μία εκπομπή κλείνει έναν καλεσμένο και του βάζει όρο να μην βγει να μιλήσει σε άλλη εκπομπή. Ο κόσμος έχει κουραστεί να ακούει ποιο είναι το πρόβλημα του Γιώργου Λιάγκα με την Κατερίνα Καινούργιου. Οι παρουσιαστές έχουν μία ψευδαίσθηση ότι ο κόσμος ενδιαφέρεται για τις κόντρες τους.

Η Κατερίνα Καινούργιου έχει περάσει πολύ δύσκολα στο ξεκίνημά της. Δικαιολογώ το ξέσπασμά της, δεν στέκομαι απέναντι. Η Κατερίνα Καινούργιου ξεκίνησε από το μηδέν. Ο Γιώργος Λιάγκας είναι ένας εξαιρετικός επαγγελματίας, αλλά μέσα από τις ερωτήσεις του κινδυνεύεις να εκτεθείς. Φέρνει τον άλλον σε πολύ δύσκολη θέση.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου αναφέρθηκε και σε εκείνα τα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι έκανε coming out: «Αυτό θα πει τοξικότητα. Το ανήθικο της υπόθεσης ήταν ότι είχαν πάρει μία φωτογραφία μου που ήμουν με περούκα στο θέατρο και την έβαλαν για να δικαιολογήσουν το coming out».

Κλείνοντας, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου είπε: «Η άποψη της Μαρίας Ιωαννίδου για την υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια είναι αναχρονιστική και οπισθοδρομική».