Μαυρίκιος Μαυρικίου για Asia Express: «Να τα πούμε μιας και μιλάμε στο κανάλι που έκανε την παραγωγή»

Μαυρίκιος Μαυρικίου

«Εμείς προσπαθήσαμε να τα πάμε καλά με όλους. Κάναμε μια φιλότιμη προσπάθεια», είπε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Στον αέρα της εκπομπής «Breakfast@star» βγήκαν σήμερα ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση. Οι δυο τους μίλησαν για την εμπειρία τους στο Asia Express, αλλά και για τους συμπαίκτες τους.

«Εμείς προσπαθήσαμε να τα πάμε καλά με όλους. Κάναμε μια φιλότιμη προσπάθεια. Μιας και μιλάμε τώρα στο κανάλι που έκανε την παραγωγή, μπορούμε να πούμε και κάποια πράγματα παραπάνω. Ήμασταν το ζευγάρι που όταν ξεκίνησε το παιχνίδι ήμασταν στην επικαιρότητα πιο πολύ απ’ όλα τα υπόλοιπα ζευγάρια. Αισθάνομαι ότι υπήρχε ένα κλίμα λίγο μαζί μας περίεργο.

Το έβλεπες στα μάτια τους, στη συμπεριφορά τους. Όχι όλοι, δεν τους βάζω όλους στο ίδιο καλάθι. Τρία ζευγάρια είχαν θέμα μαζί μας, δεν ήθελαν καν να φωτογραφηθούν μαζί μας. Μας είπε η παραγωγή να χωριστούμε σε δυάδες τα ζευγάρια για να κάνουμε μια φωτογράφιση. Όταν ρωτούσαμε τα ζευγάρια για το αν θέλουν να φωτογραφηθούν μαζί μας, το ένα μετά το άλλο έλεγαν όχι», είπε αρχικά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Για τη Χριστίνα Παππά και τον Δημήτρη Παππά, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου είπε: «Οι δυο τους σηκώθηκαν πάνω κάποια στιγμή, εκνευρίστηκε η Χριστίνα με όλο αυτό και την ευχαριστούμε πάρα πολύ και είπε “δεν καταλαβαίνω τι πρόβλημα έχετε, θα ξαναφωτογραφηθούμε εμείς με τα παιδιά”. Και φωτογραφήθηκαν δύο φορές για να υπάρξει ζευγάρι να φωτογραφηθεί μαζί μας».