Μαυρίκιος Μαυρικίου: Έξω φρενών με τον Ορφέα Παπαδόπουλο

Μαυρίκιος Μαυρικίου

"Δυστυχώς είμαι αναγκασμένος να κινηθώ νομικά, εκτός αν επικοινωνήσει μαζί μου τις επόμενες ώρες", λέει ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Σε ζωντανή σύνδεση με το Πρωινό, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου επιβεβαίωσε το γεγονός ότι πρόκειται να κινηθεί νομικά εναντίον του Ορφέα Παπαδόπουλο, αν εκείνος δεν επικοινωνήσει μαζί του για να λύσουν την παρεξήγηση.

Μαυρίκιος Μαυρικίου για Ορφέα Παπαδόπουλο: «Να επανορθώσει αλλιώς θα κινηθώ νομικά»

«Ο άνθρωπος με έβγαλε ψεύτη και τρελό. Δεν μπορώ να το δεχτώ αυτό όπως καταλαβαίνετε, σε καμία περίπτωση. Όταν εγώ αντιμετωπίζω καθημερινά στις παραστάσεις μου πρόβλημα με τον συγκεκριμένο ηθοποιό. Με έπαιρνα οι ηθοποιοί και μου έλεγαν «δεν ερχόμαστε στην πρόβα αν δεν φέρει το πιστοποιητικό εμβολιασμού του, δεν θέλουμε κοινές σκηνές μαζί του, δεν θέλουμε στο ίδιο πούλμαν». Αν δεν είναι αυτά προβλήματα σε μία παραγωγή, τότε ποια είναι ρε παιδιά;», αναρωτήθηκε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και συνέχισε:

«Προσπαθώ να επικοινωνήσω μαζί του, του έχω στείλει μήνυμα και δεν μου απάντησε ποτέ. Βγήκε και είπε ότι ποτέ δεν επικοινώνησα μαζί του. Δεν μπορώ να αφήσω έναν άνθρωπο αυτή τη στιγμή να λέει ό, τι θέλει. Δυστυχώς είμαι αναγκασμένος να κινηθώ νομικά, εκτός αν επικοινωνήσει μαζί μου τις επόμενες ώρες».