Μαυρίκιος Μαυρικίου – Εξερράγη για τα πικρόχολα σχόλια: «Τι θέλετε πια; Να πεθάνω για να ησυχάσετε;»

Μαυρίκιος Μαυρικίου

"Είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένος, αυτά που διαβάζω είναι αδιανόητα πράγματα" δηλώνει, σε απόγνωση, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Σε ζωντανή σύνδεση εμφανίστηκε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, την Τετάρτη, στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα» του Alpha με αφορμή την περιπέτεια που αντιμετώπισε με την υγεία του. Ο Κύπριος καλλιτέχνης δεν έκρυψε, μάλιστα, την έντονη προσωπική του ενόχληση για

Ειδικότερα, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «θα σας πω τι έπαθα και έχω να σας πω πως είμαι και πάρα πολύ στεναχωρημένος. Αυτά που διαβάζω είναι αδιανόητα πράγματα και θέλω να τα μοιραστώ μαζί σας. Είμαι πάρα πολύ πικραμένος με αυτά που διαβάζω. Χθες ήμασταν στον αέρα, είχε ξεκινήσει η εκπομπή και ξαφνικά ένιωσα το στόμα μου να στεγνώνει και τα πόδια μου να μουδιάζουν. Ζήτησα να βγω για λίγο από το πλατό, με το που έκανα όμως δυο βήματα γι;α να βγω έξω, έπεσα κάτω. Λιποθύμησα, έχασα τελείως τις αισθήσεις μου για αρκετή ώρα».

«Κάλεσαν το ασθενοφόρο τα παιδιά από το κανάλι, ήρθε και είχα 40 παλμούς. Έπαθα βραδυκαρδία, με πήγαν μέσα για περαιτέρω έλεγχο και διαπιστώθηκε ένα θεματάκι καρδιολογικό για το οποίο πρέπει να γίνει περαιτέρω έλεγχος. Διαπιστώθηκε ένα θέμα στη μιτροειδή βαλβίδα που θα το ψάξουμε περισσότερο».

«Είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένος! Δεν είναι δυνατόν να παθαίνει ένας άνθρωπος κάτι και να γράφουν από κάτω: «άντε να πεθάνει να ησυχάσουμε». Τι είναι αυτά τα πράγματα ρε παιδιά; Για όνομα του Θεού. Τι θέλετε πια; Να πεθάνω για να ησυχάσετε; Δεν μπορεί ένας άνθρωπος με την γυναίκα του να είναι ευτυχισμένος; Πρέπει δηλαδή όλοι να είμαστε έτοιμοι να πυροβολήσουμε; Δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται αυτό και δηλώνω αδυναμία πια να το διαχειριστώ» συμπλήρωσε, σε άλλο σημείο, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου στην ψυχαγωγική εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.