Ματθίλδη Μαγγίρα: «Στη Νέα Υόρκη απομακρύνεται ο ουρανός…»

Ματθίλδη Μαγγίρα

"Γεννήθηκα σε ένα σπίτι με ηλεκτρικό ρεύμα, με ψυγείο, με πλυντήριο και δεν έχω ζήσει αλλιώς για να δω τι μου αρέσει, να το επιλέξω και μετά να είμαι ελεύθερη".

Η Ματθίλδη Μαγγίρα έχει πολύ συγκεκριμένες απόψεις για τη ζωή και το σύμπαν. Μερικές από αυτές τις εξέφρασε Στη φωλιά των Κου Κου και τη Φωτεινή Ψυχίδου:

«Από 7 ετών έπεφτα να κοιμηθώ και δεν μπορούσα γιατί σκεφτόμουν ότι δεν είμαι ελεύθερη. Γεννήθηκα σε ένα σπίτι με ηλεκτρικό ρεύμα, με ψυγείο, με πλυντήριο και δεν έχω ζήσει αλλιώς για να δω τι μου αρέσει, να το επιλέξω και μετά να είμαι ελεύθερη.

Στη Νέα Υόρκη απομακρύνεται ο ουρανός, δεν τον αισθάνεσαι τόσο κοντά όπως στην Ελλάδα. Όλα αυτά τα ψηλά κτίρια σε κάνουν να νιώθεις πάρα πολύ μικρός.

Δεν είμαστε πίσω γιατί έχουμε μία γλώσσα η οποία είναι τετρασυπόστατη. Το άλφα μπορεί να είναι και το ένα ή και ένας διαβήτης που χαράζει μια αρχή. Το κάθε γράμμα είναι σημειολογικό, εννοιολογικό, ιδεολογικό και ποσοτικό.

Στη Νέα Υόρκη που είναι τώρα η κόρη μου βλέπει μια άλλη συμπεριφορά, τετράγωνη λογική, ψυχή καθόλου. Μην αισθανθούμε, μην πάθουμε κάτι…».

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…