Ματθίλδη Μαγγίρα: «Γράφουν ότι με τη Μπέττυ έχουμε θυρίδες με λεφτά στο εξωτερικό, ας μας πουν τους κωδικούς»

Ματθίλδη Μαγγίρα

"Στείλαμε εξώδικα εκεί που έπρεπε, το αντιμετωπίσαμε νομικά και δεν μας ξαναενόχλησαν", δηλώνει η Ματθίλδη Μαγγίρα.

Στην επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Κίνηση ΜΑΤ» βρέθηκε η κάμερα του Happy Day. Η Ματθίλδη Μαγγίρα, που πρωταγωνιστεί στο έργο, μίλησε στον ρεπόρτερ Γιώργο Γιαννούλια και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην αδελφή της, Μπέττυ.

«Η Μπέττυ μου αρέσει, γιατί είναι καθαρόαιμη, σταθερή σε αυτό που θέλει να κάνει. Δεν έπεσε στη λούπα να κάνει και επικαιρότητα, που είναι μια μαυρίλα», σχολιάζει η Ματθίλδη Μαγγίρα για το πρωινό μαγκαζίνο που παρουσιάζει η αδελφή της στο ΟΡΕΝ.

«Είναι ένα λυχναράκι μέσα στην πρωινή σκοταδίλα και πιστεύω ότι θα ανταμειφθεί για αυτό από το κοινό. Κάποια στιγμή θα βαρεθούν να βλέπουν μαυρίλα και θα θελήσουν να δουν λίγο φως», τονίζει η ηθοποιός.

Η Ματθίλδη Μαγγίρα απαντά και στα κατά καιρούς κακοπροαίρετα σχόλια που γράφονται για την ίδια και την αδελφή της, όπως ότι διατηρούν θυρίδες με χρήματα στο εξωτερικό.

«Να μας πουν αυτούς τους κωδικούς από τις θυρίδες, γιατί δεν τους ξέρω. Ό,τι του φανεί του Λωλο-Στεφανή. Εμένα δεν με πήρε ποτέ κανένας τηλέφωνο να με ρωτήσει αν ισχύει αυτή η πληροφορία», απαντά η ηθοποιός.

«Δεν με ενόχλησε καθόλου, γιατί στείλαμε εξώδικα εκεί που έπρεπε, το αντιμετωπίσαμε νομικά και δεν μας ξαναενόχλησαν. Γιατί να τρέχω να δουλεύω η καημένη, αν έχω εκατομμύρια;», σχολιάζει με χιούμορ κλείνοντας το θέμα η Ματθίλδη Μαγγίρα.