"Έλεγαν "να μην ξαναπάνε οι Μαγγίρες με τα λεφτά των Ελλήνων", ακούσαμε πάρα πολλά" θυμάται η Ματθίλδη Μαγγίρα.
Την Ματθίλδη Μαγγίρα υποδέχθηκαν η Ζωή Κρονάκη και ο Τάσος Ιορδανίδης, το πρωινό του Σαββάτου, στο πλατό της εκπομπής “Καλημέρα είπαμε;” στην ΕΡΤ. Μέσα σε όλα, δε, η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την χρονιά που αναμετέδωσε μαζί με την αδελφή της, Μπέττυ την Eurovision όταν και την Ελλάδα εκπροσώπησε ο Σάκης Ρουβάς.
Πιο συγκεκριμένα, η Ματθίλδη Μαγγίρα δήλωσε χαρακτηριστικά πως “ειδικά μετά την Μόσχα, όταν γυρίσαμε, έπεσαν να μας φάνε. Φταίγαμε εγώ και η Μπέττυ που δεν βγήκαμε πρώτοι, γιατί εμάς χτύπησαν. Φάγαμε πολλή επίθεση. Μας έλεγαν ότι δεν έχουμε χιούμορ, “να μην ξαναπάνε οι Μαγγίρες με τα λεφτά των Ελλήνων”. Ακούσαμε πάρα πολλά”.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
“Πληγώνεσαι γιατί ρίχνεις τόση πολλή δουλειά, ειδικά εκεί, που δεν υπάρχει. Δεν έχεις χρόνο να ξυθείς! Δηλαδή ξυπνάμε το πρωί, τρώμε το πρωινό, φεύγουμε, πάμε στην αρένα, κάνουμε την πρόβα, γυρίζουμε στο ξενοδοχείο, ξεκουραζόμαστε λίγο, ξαναπάμε το απόγευμα, ξαναγίνεται πρόβα με κόσμο γιατί γράφεται αυτό για την περίπτωση που “πέσει” ο δορυφόρος και πρέπει να υπάρχει backup γιατί είναι live”.
“Την άλλη μέρα που διαγωνιζόμαστε, πάλι, από το πρωί. Ξανά πρόβα, ξανά εκεί το βράδυ για τον ημιτελικό. Την άλλη μέρα ξεκινάει η πρόβα του δεύτερου ημιτελικού, πάλι τα ίδια. Δηλαδή υπάρχει ένα πρόγραμμα πάρα πολύ δύσκολο. Ο κόσμος νομίζει ότι κάθεσαι, αλλά δεν είναι έτσι” πρόσθεσε, εν συνεχεία, η Ματθίλδη Μαγγίρα στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.
Πηγή εικόνας: NDP Photo
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ