Ματίνα Νικολάου: «Πολλοί νομίζουν ότι μιλάω σαν τη Βάνια και απογοητεύονται»

Ματίνα Νικολάου

"Με το που ντύνομαι και βάζω την περούκα... είμαι η Βάνια!"

Την «Βάνια» ή πιο σωστά την Ματίνα Νικολάου φιλοξένησε ο Γιώργος Λιάγκας στο «Μεσημέρι». Η ηθοποιός που έχει ξεχωρίσει το τηλεοπτικό κοινό για την ιδιαίτερη περσόνα που έχει δημιουργήσει και παρουσιάζει καθημερινά στο πλευρό του Νίκου Μουτσινά μίλησε, μέσα σε όλα, για την επιρροή της «Βάνιας» στην καθημερινότητα της καθώς και τη σχέση με τον 11χρονο γιο της.

«Με το που ντύνομαι και βάζω την περούκα… είμαι η Βάνια! Είμαι αυτός ο χαρακτήρας και σκέφτομαι όπως εκείνος» ανέφερε χαρακτηριστικά η ηθοποιός. «Τώρα έχει φύγει λίγο αυτό, αλλά ειδικά πέρσι, πολλοί νομίζουν ότι μιλάω έτσι. Ότι είμαι αυτό, η Βάνια. Και όταν μιλούσα κανονικά απογοητεύονταν»

«Είναι τόσο μεγάλη η χαρά που παίρνεις κάθε φορά που βλέπεις πως οι άνθρωποι ενθουσιάζονται τόσο που σε βλέπουν, νομίζω γίνεται πολύ χαριτωμένο. Δεν με ενοχλεί καθόλου. Έτσι με γνώρισαν και είμαι κάποια άλλη».

«Ο γιος μου με βλέπει αλλά, μεγαλώνοντας, έχει συνηθίσει όλους αυτούς του ρόλους. Έρχεται στο θέατρο και του αρέσει» σημείωσε χαρακτηριστικά η Ματίνα Νικολάου. «Μερικές φορές του μιλάω από μόνη μου σαν Βάνια στο σπίτι και χαίρεται»

«Νομίζω πως είμαι καλή μαμά και θέλω να είμαι καλή μαμά αν και δυστυχώς δεν έχω πολύ ελεύθερο χρόνο μαζί του» πρόσθεσε η ηθοποιός.