Ματίνα Νικολάου: «Ο Νίκος Μουτσινάς δεν έχει αποφασίσει αν θα κάνει εκπομπή»

Ματίνα Νικολάου

"Mπορούμε να κάνουμε τηλεοπτικά πράγματα μαζί αλλά ακόμα δεν έχουμε αποφασίσει" δηλώνει η Ματίνα Νικολάου.

Με αφορμή τη νέα θεατρική παράσταση στην οποία συμμετέχει αυτό το καλοκαίρι, η Ματίνα Νικολάου παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star και την δημοσιογράφο Μυρσίνη Κοντού την Πέμπτη. Μάλιστα, μεταξύ άλλων, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στην τηλεοπτική επιστροφή του καλού της φίλου, Νίκου Μουτσινά και σε μια ενδεχόμενη νέα συνεργασία μαζί του.

Πιο συγκεκριμένα, η Ματίνα Νικολάου εξομολογήθηκε αρχικά πως «δεν ξέρω τι θα κάνει τηλεοπτικά ο Νίκος Μουτσινάς, δεν ξέρω τι θα αποφασίσει. Μακάρι ό,τι κι αν αποφασίσει, να είναι για το καλό του! Λείπει από την τηλεόραση το σχόλιο του και γενικά αυτή η ενέργεια όλη και το χιούμορ φαντάζομαι πως λείπει, το καταλαβαίνω».

«Μιλάμε γενικά και κάνουμε όνειρα, λέει ο καθένας τι θα ήθελε και μπορούμε να κάνουμε τηλεοπτικά πράγματα μαζί αλλά ακόμα δεν έχουμε αποφασίσει. Δεν ξέρω όμως τι θα κάνει, εδώ δεν έχει αποφασίσει αν θα κάνει εκπομπή. Δεν ξέρω καθόλου».

«Έχω πάρα πολλή χαρά γιατί συνεργάζομαι με τον Σταμάτη Φασουλή πάλι, για άλλη μια φορά, σε αυτό το είδος. Στην επιθεώρηση. Είναι μεγάλη μου τιμή που θα βρεθώ πάνω στη σκηνή με όλους αυτούς τους ανθρώπους που έχουν τεράστια εμπειρία στο θέατρο και στην επιθεώρηση, οπότε αυτό είναι ένα μάθημα για μένα» πρόσθεσε ακόμα η Ματίνα Νικολάου στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη στο καθημερινό μαγκαζίνο του STAR.