Ματίνα Νικολάου για Νίκο Μουτσινά: «Είμαστε σε αναμονή να δούμε τι θα γίνει»

Ματίνα Νικολάου

"Κι ο Νίκος χρειάζεται ανανέωση κι εγώ κι οι άνθρωποι που δουλεύουν για την εκπομπή. Αυτό δεν είναι στο δικό μου το χέρι φυσικά" ανέφερε η Ματίνα Νικολάου.

Στην κάμερα του Open Weekend και στην Βίκυ Δέτσικα μίλησε η Ματίνα Νικολάου στα παρασκήνια του J2US. Η ηθοποιός, που την απολαμβάνουμε στο Καλό Μεσημεράκι ως Βάνια, απάντησε για τις πρόσφατες δηλώσεις του Γρηγόρη Αρναούτογλου για την εκπομπή και το τι μέλλει γενέσθαι από εδώ και πέρα.

«Τα νούμερα της εκπομπής είναι πιο χαμηλά. Αυτό δεν μπορεί να το αρνηθεί κανείς, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι ότι εμείς την εκπομπή μας δεν την έχουμε αφήσει στο έλεός της. Κάνουμε μεγάλη προσπάθεια κι εμείς περνάμε ακόμα πολύ όμορφα, οπότε για εμάς αυτό έχει σημασία.

Μια ανανέωση χρειάζεται σε όλους μας. Κι ο Νίκος χρειάζεται ανανέωση κι εγώ κι οι άνθρωποι που δουλεύουν για την εκπομπή. Αυτό δεν είναι στο δικό μου το χέρι φυσικά. Είναι κάτι που θα το αποφασίσει το κανάλι κι ο Νίκος, οπότε είμαστε σε αναμονή να δούμε τι θα γίνει» δήλωσε η Ματίνα Νικολάου.