Ματίνα Νικολάου: «Δεν μπορούσα να το χωνέψω τότε, αισθανόμουν αποτυχημένη»

Ματίνα Νικολάου

«Με τον πρώην σύζυγό μου είμαστε πια μια όμορφη οικογένεια», λέει η Ματίνα Νικολάου.

Καλεσμένη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» ήταν σήμερα η Ματίνα Νικολάου. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για το ρόλο της Βάνιας και το «Καλό μεσημεράκι», για τον σύντροφό της, Βασίλη Πορφυράκη, αλλά και για το διαζύγιο από τον πρώην σύζυγό της.

«Μπήκα στην τηλεόραση με άγνοια, όταν μου είπε ο Νίκος να είμαι μαζί του μπροστά από τις κάμερες. Έχω περάσει πολύ όμορφα χρόνια στην εκπομπή. Όλα τα όμορφα τελειώνουν κάποτε και είμαι χαρούμενη που τελειώνει με αυτόν τον τρόπο. Και επίσης είμαι χαρούμενη που θα ξεκινήσουν καινούργια πράγματα. Προσπαθώ από καιρό να τελειώσει μέσα μου για να μην μου έρθει απότομα στην τελευταία εκπομπή», είπε αρχικά η Ματίνα Νικολάου για τη Βάνια και το «Καλό μεσημεράκι».

Για τον σύντροφό της, Βασίλη Πορφυράκη, η Ματίνα Νικολάου είπε: «Έβλεπα X Factor μόνο για τον Βασίλη. Και μετά από κάποια χρόνια μού έστειλε μήνυμα στο Instagram και μου είπε ότι του άρεσα. Και έτσι αρχίσαμε να μιλάμε. Τότε ήμουν στα… τάρταρα, δεν ήμουν στα καλά μου. Δεν φοβήθηκα να γνωρίσω τον Βασίλη στο γιο μου. Ποτέ ο Βασίλης δεν μπήκε στη θέση του μπαμπά για τον γιο μου. Και σε αυτό βοήθησε και ο πρώην σύζυγός μου».

Για το διαζύγιό της, η Ματίνα Νικολάου ανέφερε: «Δεν μπορούσα να το χωνέψω, αισθανόμουν αποτυχημένη. Με τον πρώην σύζυγό μου είμαστε πια μια όμορφη οικογένεια».