«Μάθημα» στο Πάντειο το «Battle of the Couples»

Οι φοιτητές του πανεπιστημίου κλήθηκαν να αναλύσουν σαν εργασία την υπόσχεση του νέου ψυχαγωγικού προγράμματος του Alpha, Battle of the Couples.

Την αγάπη κλήθηκαν να αναλύσουν οι μαθητές στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, στο μάθημα «Εισαγωγή στις σπουδές των Μέσων». Σύμφωνα με πληροφορίες της ON Time και της Σπυριδούλας Τριάντου, ένα από τα τρία θέματα που έπεσε σαν εργασία στους φοιτητές ήταν να αναλύσουν την υπόσχεση του νέου ψυχαγωγικού προγράμματος του Alpha, Battle of the Couples, που αναμένεται να ξεκινήσει τις επόμενες εβδομάδες.

Οι φοιτητές έπρεπε να αναλύσουν το σλόγκαν «είναι η αγάπη σας αρκετά δυνατή;». Η τηλεοπτική απάντηση θα δοθεί βέβαια μέσα από τη μάχη των ζευγαριών, στην οποία θα συμμετάσχουν σε μια σειρά διασκεδαστικών δοκιμασιών για να αποδείξουν ότι πράγματι η αγάπη τους είναι δυνατή. Δώδεκα ερωτευμένα ζευγάρια που θα συγκατοικούν σε μία πολυτελή βίλα θα αναμετρηθούν μεταξύ τους σε δοκιμασίες που θα έχουν περισσότερο γέλιο και λιγότερες εντάσεις από όσο φανταζόμαστε.

Ωστόσο, θα χρειαστεί να χαράξουν στρατηγική, να συνδυάσουν τη λογική με το συναίσθημα και να αποδείξουν ότι η αγάπη τους είναι η πιο δυνατή. Θα επιβιώσουν οι σχέσεις τους όταν δημιουργηθούν οι πρώτες ρήξεις; Κάποια ζευγάρια είναι χρόνια μαζί, άλλα ερωτεύτηκαν πρόσφατα, όμως όλοι τους έχουν κάτι κοινό: είναι πεπεισμένοι ότι είναι φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον και η αγάπη τους είναι άτρωτη. Τα γυρίσματα για το «Battle of the Couples» έχουν ήδη ξεκινήσει. Τα ζευγάρια ξεκινούν έχοντας από 100.000€ στο λογαριασμό τους, χρήματα που θα αρχίσουν να χάνουν αν δεν αποδειχτούν αρκετά ικανοί αντίπαλοι. Στόχος του κάθε ζευγαριού είναι να διατηρήσει τα χρήματά του για όσο το δυνατόν μεγαλύτερο διάστημα. Τα θεμέλια της αγάπης κάθε ζευγαριού θα δοκιμαστούν και, στο τέλος, το ζευγάρι που θα κερδίσει θα φύγει από το παιχνίδι με τα χρήματα που θα έχουν απομείνει στο λογαριασμό του πραγματοποιώντας έτσι ένα κοινό όνειρό του!

Τι είναι η τελετή των βραχιολιών;

Τα ζευγάρια που θα μπουν στη βίλα θα φορούν το χαρακτηριστικό βραχιόλι με το όνομά τους, που αποτελεί το σύμβολο της δύναμης και της αγάπης τους. Όταν για κάποιο λόγο το βραχιόλι αφαιρεθεί από το ζευγάρι, το μέλλον του στο παιχνίδι είναι αβέβαιο, καθώς κινδυνεύει να χάσει τα χρήματά του και την παραμονή του στο παιχνίδι. Το βραχιόλι -σύμβολο της ένωσης κάθε ζευγαριού- θα «κόβεται» μέσα από την τελετή των βραχιολιών, μια τελετή καθοριστική για τη συνέχεια του κάθε ζευγαριού.