Masterclass: Μακαρονάδα με καπνιστή γαλοπούλα

Masterclass

Σήμερα στις 15:00 στον ΣΚΑΙ.

Masterclass, μία εκπομπή γεμάτη συναρπαστικές συνταγές, γνώσεις που θα μας συντροφεύουν μία ζωή. Eίναι η μοναδική εκπομπή μαγειρικής που μας μαθαίνει και μας ψυχαγωγεί.

O Βαγγέλης Δρίσκας ετοιμάζει μία μακαρονάδα με καπνιστή γαλοπούλα και σάλτσα τυριού, μαγειρεμένη πρωτότυπα στον φούρνο. Φτιάχνει απίθανη ανοιχτή πίτα με φύλλο ολικής άλεσης, με βελούδινη γέμιση κοτόπουλου και λαχανικών.

Ταξιδεύει με ένα χορτοφαγικό κάρυ γεμάτο αρώματα και δοκιμάζουμε συκώτι μαγειρεμένο με μαυροδάφνη και σερβιρισμένο με φάβα. Η κουζίνα του Βαγγέλη πλημμυρίζει για ακόμη μία φορά με αρώματα Ανατολής. Ετοιμαστείτε για την πιο πρωτότυπη μαρμελάδα καρότου με πορτοκάλι και απίθανα βουτυράτα μπισκότα βανίλιας.

Και αυτή την χρονιά, μέσα από το Masterclass, ο Βαγγέλης Δρίσκας παραδίδει μαθήματα μαγειρικής, και μοιράζεται μαζί μας συναρπαστικές γεύσεις και  συνταγές για μία ζωή.

Κάθε Κυριακή, ο Βαγγέλης Δρίσκας μας στρώνει ένα τραπέζι για αγαπημένους και φίλους, με τον μοναδικό του τρόπο όπως μας έχει συνηθίσει τόσα χρόνια, με τους πιο ευφάνταστους γευστικούς συνδυασμούς από την Ελλάδα και τις κουζίνες του κόσμου.