Masterclass: Καλοκαιρινή ανάλαφρη μακαρονάδα μπολονέζ

Masterclass

Την Κυριακή 30 Ιουλίου στις 14.30 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Μία εκπομπή γεμάτη συναρπαστικές συνταγές, γνώσεις που θα μας συντροφεύουν μία ζωή. Είναι η μοναδική εκπομπή μαγειρικής που μας μαθαίνει και μας ψυχαγωγεί.

O Βαγγέλης Δρίσκας ετοιμάζει τις πιο εύκολες καλοκαιρινές συνταγές. Μία καλοκαιρινή ανάλαφρη μακαρονάδα μπολονέζ με κιμά κοτόπουλου που μαγειρεύεται στο λεπτό, μία διαφορετική πατατοσαλάτα με ντρέσινγκ γιαουρτιού και ψητό φιλέτο κοτόπουλου και κοκκινιστό κότσι με μελιτζάνες και χοντρό μακαρόνι.

Όσο για το γλυκό, ο Βαγγέλης έχει τη λύση για τις στιγμές που θέλετε να φτιάξετε κάτι γρήγορο, νόστιμο και με ελάχιστα υλικά: μας δίνει τη συνταγή για τις πιο αφράτες γλυκιές κρέπες με βερίκοκα, μία μοναδική λιχουδιά για όλους.

Και αυτή την χρονιά, μέσα από το Masterclass, ο Βαγγέλης Δρίσκας παραδίδει μαθήματα μαγειρικής, και μοιράζεται συναρπαστικές γεύσεις και  συνταγές για μία ζωή.

Κάθε Κυριακή, ο Βαγγέλης Δρίσκας στρώνει ένα τραπέζι για αγαπημένους και φίλους, με τον μοναδικό του τρόπο όπως μας έχει συνηθίσει τόσα χρόνια, με τους πιο ευφάνταστους γευστικούς συνδυασμούς από την Ελλάδα και τις κουζίνες του κόσμου.