MasterChef: Υπόλογη η μπλε ομάδα μετά την πανωλεθρία! Όλοι εναντίον Δημήτρη Τσίκιλη!

MasterChef

Οι κριτές τα «έψαλαν» στην μπλε ομάδα μετά την αποτυχία τους στην ομαδική διαδικασία.

Σε διαδικασία αποχώρησης όπως ήταν φυσικό τέθηκε η μπλε ομάδα μετά την ομαδική διαδικασία, αφού όχι μόνο απέτυχαν να συνεννοηθούν σωστά ώστε να παραδώσουν ίδια πιάτα στους κριτές του MasterChef, αλλά έδωσαν άδειο το ένα πιάτο τους!

MasterChef: Ρεζίλι έγινε η μπλε ομάδα! Σέρβιραν άδειο πιάτο στους κριτές!

Οι έξι παίκτες είχαν χωριστεί σε δύο υποομάδες και έπρεπε να ετοιμάσουν τα ίδια πιάτα, έχοντας όμως στη μέση της κουζίνας ένα τοίχο πίσω από τον οποίο έπρεπε να συνεννοηθούν χωρίς να βλέπουν τι κάνει κάθε υποομάδα. Η υποοόμαδα που βρισκόταν ο Δημήτρης Τσίκιλης, ο οποίος ήταν και ο αρχηγός των μπλε παρουσίασε άδειο πιάτο στους κριτές.

[dfp_ads id=236982]

Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος προσπάθησαν να καταλάβουν τι πήγε τόσο στραβά στην ομάδα των μπλε. Η ευθύνη έπεσε στον Δημήτρη Τσίκιλη με τους παίκτες να έχουν πλήθος από παράπονα από τον τρόπο που διαχειρίστηκε την ομάδα και την επικοινωνία της. Ο Δημήτρης Τσίκιλης προσπάθησε να «στρογγυλέψει» λίγο τα πράγματα, αλλά όταν οι κριτές ρώτησαν τους συμπαίκτες τους άρχισαν ένα ένα τα προβλήματα να βγαίνουν στο τραπέζι…

«Το πρόβλημα χθες ήταν ότι δεν υπήρχε συνεννόηση» είπε ο Χρήστος ο οποίος εξήγησε στους κριτές ότι δεν υπήρχε πληροφόρηση από τον Δημήτρη Τσίκιλη προς αυτούς για τα πιάτα.

«Από τις εκτελέσεις ήταν 10 πράγματα και τα 8 δεν τα γνώριζε και εκεί κάναμε σοβαρά λάθη» ανέφερε ο Κωνσταντίνος Σεφερίδης.

«Το πρόβλημα ήταν ο αρχηγός σε όλο το φάσμα του. Στην επικοινωνία, στη μεταδοτικότητα, στην ψυχραιμία του σε όλα. Όταν γύρισα και του είπα έχουμε έξι λεπτά και δεν τον ένοιαξε… οκ» σχολίασε ο Χρήστος Γλωσσίδης.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το ΜasterChef!