MasterChef: «Υπήρχε μία παίκτρια, τώρα μπορώ να το πω γιατί έχει φύγει…»

MasterChef

Οι τρεις κριτές του reality μαγειρικής εξομολογούνται λίγο πριν τον μεγάλο τελικό...

Απόψε είναι ο μεγάλος τελικός του MasterChef. Μετά από την τελική δοκιμασία, οι τρεις κριτές θα ανακοινώσουν ζωντανά την συγκεντρωτική βαθμολογία από όλες τις μαγειρικές μονομαχίες των που είδαμε τις προηγούμενες μέρες ανάμεσα στον Τιμολέοντα Διαμαντή και τον Χρήστο Γλωσσίδη. Καλεσμένοι Στη φωλιά των Κου Κου, ο Πάνος Ιωαννίδης, ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, μίλησαν για όλη την πορεία του MasterChef και εξομολογήθηκαν για μερικές ιδιαίτερες στιγμές που έζησαν.

[dfp_ads id=236982]

«Στη δοκιμασία με τον Συμεωνίδη με το γλυκό έγινε ένα ατύχημα και μοιραία ο Κωνσταντίνος αποχώρησε σε μια δοκιμασία που όταν ξεκίνησε τυχαία είχαμε επιλέξει να διαγωνιστούν τα παιδιά σε ένα γλυκό και νομίζαμε ότι ο Κωνσταντίνος θα έχει το πλεονέκτημα, ανέφερε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Για την αποχώρηση της Μάγκυ Ταμπακάκη, ο Σωτήρης Κοντιζάς είπε: «Η Μάγκυ είπε ότι περίμενε να την αγκαλιάσουμε κι εμείς περιμέναμε να μας αγκαλιάσει, οπότε κάπου στο περίμενε χάθηκε η αγκαλιά. Σίγουρα ζορίστηκα με τη Μάγκυ, ήταν μια μέρα ζόρικη από όλες τις απόψεις». Επιπλέον, ο σεφ αποκάλυψε πως: «Υπήρχε μία παίκτρια -εντάξει τώρα μπορώ να το πω γιατί έχει φύγει- που για κάποιο λόγο είχαμε κάνει ένα κλικ και ας έφυγε νωρίς. Ήταν η Νικολέτα Ταβουλάρη. Είχε μια ενέργεια πολύ θετική».

Διαβάστε όλα τα τελευταία για το MasterChef εδώ…