MasterChef: Ξέσπασε το twitter για τον τρόπο που πέρασε η Ηλέκτρα στη δεκάδα!

Ηλέκτρα

Η Ηλέκτρα Τσουρουνάκη πέρασε στη δεκάδα, αλλά οι χρήστες του twitter δεν βρήκαν καθόλου δίκαιη την παραμονή της στο MasterChef!

Η Ηλέκτρα Τσουρουνάκη – μία από τις παίκτριες με τις λιγότερες μαγειρικές γνώσεις που μπήκε στους 22 του MasterChef – κατάφερε να περάσει στο χθεσινό επεισόδιο στη δεκάδα του MasterChef, με ένα πιάτο που και η παραμικρή του λεπτομέρεια, όπως το λάδι, ήταν με την καθοδήγηση των συμπαικτών της, συγκεκριμένα του Τιμολέοντα, του Σάββα και του Τζώρτζη.

«Μας έδωσες την εντύπωση ότι ήσουν μια μαγειρική μαριονέτα. Ότι ήταν από πάνω οι συμπαίκτες σου και σε καθοδηγούσαν ακόμα και στο λάδι», της είπε ο Πάνος Ιωαννίδης, στην σκληρή κριτική που της άσκησαν λίγο πριν την ανακοίνωση του αποτελέσματος της διαδικασίας αποχώρησης.

MasterChef: Ο Κοντιζάς άφησε κόκαλο την Ηλέκτρα! Την “άδειασαν” για το πιάτο του… εξώστη!
[dfp_ads id=236982]

Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος προσπάθησαν με κάθε τρόπο να της δείξουν τη δυσαρέσκεια τους για αυτό που συμβαίνει, αλλά και τις ελλείψεις της που καλύπτονται από τους συμπαίκτες της. Παρόλα αυτά ήταν υποχρεωμένοι να κρίνουν τα πιάτα που τους παρουσιάστηκαν. Έτσι ο Σελίμ, ένας παίκτης αγαπητός για το χαρακτήρα του, που με την πρόοδο του στο παιχνίδι είχε καταφέρει να εντυπωσιάσει τους πάντες, ήταν εκείνος που αποχαιρέτησε τον διαγωνισμό μαγειρικής.

MasterChef: Αποχώρησε ο Σελίμ Σελτζούκ!

Όλη αυτή η αδικία έκανε τους χρήστες του twitter να ξεσπάσουν για τον τρόπο που παρέμεινε η Ηλέκτρα στον διαγωνισμό μαγειρικής του MasterChef, περνώντας μάλιστα στην δεκάδα…

Τα πυρά ξέφυγαν και προς τον Τιμολέωντα, ο οποίος από τη μία βοηθούσε την Ηλέκτρα και από την άλλη τη σχολίαζε. Καθώς επίσης και για το γεγονός ότι βοηθά αδύναμους παίκτες και ίσως αυτό κρύβει μια στρατηγική που θα τον οδηγήσει πιο μακριά στο διαγωνισμό με λιγότερο ανταγωνισμό.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το MasterChef!