MasterChef: Η Βασιλική Δροσάτου «τελειώνει» τη φιλία με την Ελισάβετ Κοντοκώστα

MasterChef

"Ήμασταν φίλες, αλλά η φιλία είναι και από τις δύο πλευρές. Δεν είναι μόνο από την μία πλευρά".

Στο πλατό του Breakfast@Star βρέθηκε, λίγες ώρες μετά την αποχώρηση από το MasterChef, η Βασιλική Δροσάτου το πρωινό της Τετάρτης. Μεταξύ άλλων, η πρώην παίκτρια του ριάλιτι μαγειρικής αναφέρθηκε στη σχέση της με την Ελισάβετ, κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού, η οποία και έκανε ιδιαίτερα σχόλια στο τελευταίο επεισόδιο

Ειδικότερα, η πρώην παίκτρια του MasterChef τόνισε πως «δεν ξέρω τι να πω για την Ελισάβετ. Βασικά μόνη της γκρινιάζει, κλαίει και έχω αρχίσει να αναρωτιέμαι αν, όταν πήγαινα σε αυτή την εκπομπή, υπέγραψα στο συμβόλαιο μου πως πρέπει να προστατεύω την Ελισάβετ και δεν το είδα. Αν το έχω υπογράψει, τότε εντάξει, αλλά δεν το νομίζω.

«Ήμασταν φίλες, αλλά η φιλία είναι και από τις δύο πλευρές. Δεν είναι μόνο από την μία πλευρά».

«Είχα δεθεί πάρα πολύ μαζί της και πιστεύω και εκείνη. Όταν ήρθε εκείνη η ομαδική που έγινα αρχηγός, δεν είχα δύο πλεονεκτήματα όπως έδιναν σε όλους. Αρχικά σκέφτομαι να δώσω την ασυλία στην Ελισάβετ, όπως και το είπα, όμως μετά δεν ήθελα να το κάνω γιατί δεν ήταν δίκαιο. Ήταν το μόνο πιάτο, το δικό της, που δεν είχε βγει καλό οπότε ανέλαβα την ευθύνη πάνω μου» συμπλήρωσε η Βασιλική Δροσάτου από το MasterChef.