MasterChef – Βαριές κουβέντες στον διαγωνισμό: «Να ρουφήξει να τελειώνουμε, είχε πολύ μεγάλο στόμα»

MasterChef

Αν μπορούσα να την παίζω κάθε φορά για αυτά τα λόγια που έχει πει για τους γονείς μου, τον αδερφό μου, την κοπέλα μου και εμένα τον ίδιο, θα μπορούσα να την παίζω για δέκα MasterChef"

Ανελέητη είναι η σύγκρουση ανάμεσα στην Βιβή και στον Γιάννη στο MasterChef. Η Βιβή δέχθηκε συντριπτική ήττα από τον συμπαίκτη της και στράφηκε για άλλη μία φορά εναντίον του και εναντίον της Γεωργίας.

«Θα φύγω, δεν μπορώ. Έχω ξενερώσει. Πολλή βρωμιά από τα παιδιά, οι περισσότεροι σκοτώνονται μεταξύ τους. Έχω και την άλλη την μαλ…η που με γλωσσοτρώει κάθε τρεις και λίγο. Έχω ζοριστεί, κάνω υπομονή, κάποια στιγμή το ποτήρι ξεχειλίζει. Στο τέλος θα ξεχειλίσει και θα γίνω πουτ…α με την άλλη την μαλ…η» είπε έξαλλη Βιβή στο MasterChef.

Ο Γιάννης σχολίασε από τη μεριά του: «Ήθελα να ρουφήξει να τελειώνουμε γιατί έχει πολύ μεγάλο στόμα. Ρούφα για να δεις πόσο τυχαίος είμαι. Έχω να πω στην Βιβή ότι έχω να της προσφέρω ήττες πολλές. Θα τις μαζεύει μέχρι να σβήσει ο ήλιος. Αν μπορούσα να την παίζω κάθε φορά για αυτά τα λόγια που έχει πει για τους γονείς μου, τον αδερφό μου, την κοπέλα μου και εμένα τον ίδιο, θα μπορούσα να την παίζω για δέκα MasterChef».