MasterChef: Τρεις μάγειρες στη Δοκιμασία Αποχώρησης

MasterChef

MasterChef, απόψε στις 21.00 στο STAR.

Η μπλε ομάδα, με αρχηγό τον Θεόδωρο Γαλάνη και η κόκκινη ομάδα, με αρχηγό τη Μαρία Λαζαρίδου, φτάνουν στο συμβούλιο του MasterChef 2023 και έχουν μεγάλη αγωνία να μάθουν το αποτέλεσμα της Ομαδικής Δοκιμασίας.

Κατάφερε, άραγε, η κόκκινη ομάδα να ξεπεράσει τα μαγειρικά εμπόδια, που έβαλε ο Θεόδωρος;

Τα σχόλια των κριτών θα φέρουν προ εκπλήξεως κάποιους, που έδειχναν απόλυτα σίγουροι για το αποτέλεσμα και δεν είχαν αντιληφθεί τις αστοχίες τους. Τα λάθη φέρνουν διαφωνίες στα μέλη της ηττημένης ομάδας και η απόφαση της νικήτριας ομάδας για την ασυλία θα προκαλέσει αντιδράσεις.

Ποια θα είναι, όμως, η απόφαση του αρχηγού της χαμένης ομάδας και πόσο θα επηρεάσει τις εξελίξεις;

Η ψηφοφορία μεγαλώνει και άλλο το χάσμα ανάμεσα στα μέλη της ηττημένης ομάδας και τα μαγειρικά κριτήρια τίθενται υπό αμφισβήτηση από κάποιους. Το αποτέλεσμα φέρνει, τελικά, τρεις μάγειρες, που έχουν αποδείξει πόσο πολύ θέλουν να βρίσκονται στην κουζίνα του MasterChef 2023, αντιμέτωπους στη Δοκιμασία Αποχώρησης.

Οι τρεις chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, υποδέχονται τον διακεκριμένο τεχνολόγο τροφίμων και chef Δημήτρη Κονταράτο, ο οποίος φέρνει ένα πιάτο αντιγραφής υψηλών απαιτήσεων.

Η δοκιμασία αποδεικνύεται η πιο δύσκολη, ως τώρα, στο διαγωνισμό, με κάποιον να παραδίδει τα μαγειρικά του «όπλα» και να αποχαιρετά οριστικά την κουζίνα του MasterChef 2023.

MasterChef, καθημερινά εκτός Τετάρτης στις 21:00.