MasterChef – Τους συνέτριψαν με τριπλάσια διαφορά στην ομαδική: «Τόσο σκατ… ήμασταν;»

MasterChef

"Όταν ανακοίνωσαν οι κριτές ότι είναι τριπλάσιοι οι ψήφοι, δεν παίζεται η διαφορά στον πόντο, δεν πέρασε καν από το μυαλό μου ότι μπορεί να είμαστε εμείς" παραδέχθηκε ο παίκτης του MasterChef.

Με ένα πρωτοφανές αποτέλεσμα ομαδικής δοκιμασίας στο MasterChef έμελλε να έρθουν αντιμέτωποι, τη νύχτα της Πέμπτης, οι παίκτες της μπορντό και της γκρι μπριγάδας όταν συνάντησαν τους τρεις κριτές στο συμβούλιο του ριάλιτι μαγειρικής.

Εκεί δηλαδή που όλοι, μαζί με το τηλεοπτικό κοινό, ανέμεναν να ενημερωθούν για τα αποτελέσματα της τελευταίας καθ’ όλα απαιτητικής ομαδικής δοκιμασίας και για τα σχόλια του κόσμου που δοκίμασε τα πιάτα τους. Τότε λοιπόν ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Σωτήρης Κοντιζάς ανακοίνωσαν τα κακά μαντάτα στην γκρι μπριγάδα.

Κι αυτό μιας και η διαφορά των δυο ομάδων ήταν τριπλάσια με τους παίκτες της μπορντό μπριγάδας να πετυχαίνουν 48 βαθμούς και τους παίκτες της γκρι μπριγάδας… μόλις 16 βαθμούς!

Εύλογα, τότε, όλοι οι παίκτες της γκρι μπριγάδας του MasterChef δεν μπόρεσαν να κρύψουν την έκπληξη και την απογοήτευση τους. «Τόσο σκατ… ήμασταν;» αναρωτήθηκε ο Κώστας με τον αρχηγό, Λευτέρη να παραδέχεται πως «όταν ανακοίνωσαν οι κριτές ότι είναι τριπλάσιοι οι ψήφοι, δεν παίζεται η διαφορά στον πόντο, δεν πέρασε καν από το μυαλό μου ότι μπορεί να είμαστε εμείς».