MasterChef: Τον εκτόπισε για δεύτερη φορά και αποχώρησε λίγο πριν την τελική δεκάδα

MasterChef

Δεν κατάφερε να βρεθεί στο top 10 του φετινού MasterChef.

Τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση προέκυψαν από την χθεσινή δοκιμασία του Mystery Box στο MasterChef, όπου οι παίκτες έκαναν αναδρομή στις πιο αγαπημένες μαγειρικές τους αναμνήσεις, μαγειρεύοντας παρέα με τις μητέρες τους.

Οι τρεις προσπάθειες, που δεν ικανοποίησαν τους κριτές, ήταν του Θεόδωρου Γαλάνη, της Μαρίας Λαζαρίδου και του Στέφανου Χίλα, οι οποίοι έπρεπε να διεκδικήσουν την παραμονή τους στο MasterChef. Η μέρα ξεκίνησε με την Δοκιμασία Ασυλίας κι έτσι ο Θεόδωρος κατάφερε να γλιτώσει την Δοκιμασία της Αποχώρησης.

Οι τρεις chef κριτές, 0 Πάνος Ιωαννίδης, ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, υποδέχθηκαν στην κουζίνα του MasterChef 2023 τον καταξιωμένο chef Προκόπη Κουρή, ο οποίος είχε ετοιμάσει ένα ιδιαίτερο πιάτο αντιγραφής, με βασικό πρωταγωνιστή το μπαρμπούνι.

Η Μαρία κι ο Στέφανος έπρεπε να δείξουν προσήλωση, έμφαση στην λεπτομέρεια και να καταφέρουν να ξεπεράσουν τους φόβους τους ούτως ώστε να αποδώσουν τα μέγιστα και να παραδώσουν ένα πιάτο αντιγραφής που θα ξεχώριζε.

Οι κριτές βαθμολόγησαν κι αξιολόγησαν το πιάτο των δύο παικτών κι αποφάσισαν πως ο Στέφανος είχε την χειρότερη επίδοση και δεν θα λάμβανε μία θέση στην τελική δεκάδα του διαγωνισμού.

Μάλιστα, σε προηγούμενο MasterChef ο Στέφανος είχε χάσει ξανά σε μαγειρική μονομαχία από την Μαρία κι είχε αποχωρήσει. Η Μαρία Λαζαρίδου βρίσκεται πλέον στο top 10 του MasterChef.