MasterChef: Τον είδε ξαφνικά μπροστά της κι έκανε σαν να μην το ξέρει – «Δεν έχω καμία σχέση με αυτόν»

MasterChef

Αυτός είναι ο τελευταίος φετινός εισβολέας του MasterChef.

Σκούρα τα βρήκαν ορισμένα ζευγάρια στο χθεσινό Τεστ Δημιουργικότητας στο MasterChef, καθώς δεν κατάφεραν να ικανοποιήσουν τους τρεις κριτές chef του διαγωνισμού: τον Πάνο Ιωαννίδη, τον Σωτήρη Κοντιζά και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Τα τρία ζευγάρια, που είχαν τις χειρότερες επιδόσεις ήταν η Μαρία Λαζαρίδου με την Μαρία Μπέη, ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος με τον Παύλο Λούλη κι ο Άγγελος Τσιγκάκος με τον Δημήτρη Πολιτάκη. Τα τρία ζευγάρια δεν διαλύθηκαν και για την Δοκιμασία Αποχώρησης και συνέχισαν ως έχουν για να διεκδικήσουν την παραμονή τους στο MasterChef. Τα τρία ζευγάρια έπρεπε να λύσουν τις οποιεσδήποτε διαφορές τους και να καταφέρουν να έχουν μια αγαστή συνεργασία για να επιτύχουν ένα ιδανικό αποτέλεσμα.

Το ζευγάρι, που δεν απέδωσε σε αυτήν την δοκιμασία, ήταν ο Παύλος κι ο Γρηγόρης. Οι δυο τους έπρεπε να αντιμετωπίσουν τον τελευταίο “εισβολέα” του φετινού MasterChef, ο οποίος ήταν ο Στέφανος Χίλας. Στον κύκλο που συμμετείχε, ο Στέφανος είχε χάσει σε μονομαχία από την Μαρία Λαζαρίδου και δεν είχε καταφέρει να συνεχίσει στον διαγωνισμό. Μάλιστα τότε είχαν έρθει πολύ κοντά κι ο ίδιος είχε ξεσπάσει σε κλάματα. 

Αυτά, όμως, από ό,τι φαίνεται ανήκουν στο παρελθόν, αφού σε ερώτηση της Πωλίνας προς την Μαρία για το αν είχε καλή σχέση με αυτόν, η ίδια απάντησε ότι δεν έχουν καμία σχέση. Οι δυο τους δεν χαιρετήθηκαν ποτέ κι η Μαρία δήλωσε την προτίμησή της να παραμείνει κάποιος άλλος παίκτης στον διαγωνισμό. Θα εκπληρωθεί η επιθυμία της Μαρίας ή ο Στέφανος θα καταφέρει να «κλέψει» την τελευταία θέση στο MasterChef;