MasterChef: Τίποτα δεν προμηνύει το τελικό αποτέλεσμα της δοκιμασίας

MasterChef

MasterChef: Απόψε στο Star στις 21.00

Στο προηγούμενο επεισόδιο του MasterChef  (Παρασκευή 29/3), η Ζωή Καλλέργη από την γκρι μπριγάδα ήταν τελικά η παίκτρια που αποχώρησε οριστικά από τον διαγωνισμό, μετά και τη Δοκιμασία Αποχώρησης με αντιγραφή πιάτου. Ο Γιάννης Γεωργίου, από τη μπορντό μπριγάδα, αποθεώθηκε για το πιάτο που παρουσίασε στους τρεις chef κριτές, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο, αλλά και στον καλεσμένο τους pastry chef, Δημήτρη Μακρυνιώτη, συνεχίζοντας έτσι με ανεβασμένο ηθικό την πορεία του στον μαγειρικό μαραθώνιο του MasterChef 2024.

Vegan Mystery Box, απόψε, Δευτέρα 1 Απριλίου, με τον αρχηγό της γκρι μπριγάδας, Κώστα Φρέτζιο και τον αρχηγό της μπορντό, Γιάννη Κούρτογλου, να θέλουν τη νίκη όσο τίποτα άλλο!

Τα υλικά του σημερινού κουτιού και οι vegan τεχνικές, που θα πρέπει να παρουσιάσουν στα πιάτα τους τα μέλη των δυο μπριγάδων, θα απαιτήσουν όλες τις γνώσεις τους, όπως φυσικά και όλη τη μαγειρική τους αντίληψη.

Αυτή τη φορά οι δυο αρχηγοί θα φτιάξουν εναλλάξ τα ζευγάρια των μονομαχιών. Ο Κώστας, ως ο νέος αρχηγός της γκρι μπριγάδας θέλει πάση θυσία τη νίκη, για να ξεκινήσει με το «δεξί» την πορεία του. Ο Γιάννης, από την πλευρά του, θέλει να συνεχίσει τις νικηφόρες προσπάθειες και να αποφύγει η μπριγάδα του να πάει στην ψυχοφθόρα, πλέον, Διαδικασία Ψηφοφορίας.

Παρόλα αυτά, η φύση της σημερινής δοκιμασίας θα δυσκολέψει τους πάντες σε μεγάλο βαθμό και τίποτα δεν προμηνύει το τελικό αποτέλεσμα. Οι μαγειρικές μονομαχίες θα είναι σκληρές και τα πάντα θα κριθούν στη λεπτομέρεια.

Ποιος ή ποια θα παρουσιάσει το καλύτερο πιάτο και θα κερδίσει στο χρηματικό έπαθλο των 1.000 ευρώ και ποια μπριγάδα θα παρακολουθήσει τη Διαδικασία Ψηφοφορίας για την ανάδειξη του πρώτου υποψήφιου, για αυτή την εβδομάδα, από την ασφάλεια του εξώστη;