MasterChef Τελικός: Τα ‘χασαν οι φιναλίστ με τα αγαπημένα τους πρόσωπα

MasterChef

Την πιο μεγάλη χαρά πήραν οι φιναλίστ του MasterChef!

Στην κουζίνα του MasterChef βρέθηκαν για προτελευταία φορά, το βράδυ της Τρίτης, η Καλλιόπη Μπεζαντέ και ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος προκειμένου να διεκδικήσουν την πρώτη θέση στον κορυφαίο ελληνικό τηλεοπτικό διαγωνισμό μαγειρικής του STAR.

Εισερχόμενοι στα γνώριμα λημέρια του MasterChef, οι δυο φιναλίστ συνάντησαν για μια ακόμα φορά τους τρεις chef κριτές. Ο Πάνος Ιωαννίδης, ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος φόρεσαν τα καλά τους ώστε να αναδείξουν την λάμψη που φέρει ο τελικός του ριάλιτι μαγειρικής που φέτος χωρίζεται σε δύο επεισόδια. Το βράδυ της Τρίτης και το βράδυ της Τετάρτης.

Μια ιδιαίτερη στιγμή, ωστόσο, κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν οι δυο φιναλίστ του MasterChef, Καλλιόπη Μπεζαντέ και Παναγιώτης Κουμουνδούρος, όταν στο πλατό βρέθηκαν συγγενείς και αγαπημένα τους πρόσωπα για να τους εμψυχώσουν σε αυτή την απαιτητική προσπάθεια τους.

Μάλιστα, η Καλλιόπη Μπεζαντέ δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνηση της μιλώντας στην κάμερα του MasterChef! «Ανοίγει η πόρτα και τους βλέπω! Είναι αυτό που έλεγα συχνά στα παιδιά ότι θέλω να φύγω για να με πάρει μια αγκαλιά η οικογένεια μου, να μου πουν μια καλημέρα και να νιώσω ότι όντως θα είναι καλή η μέρα γιατί με νοιάζονται».