MasterChef Τελικός: Όταν ο Σωτήρης Κοντιζάς σύστησε τον Νιόνο, Διονύση Σαρακίνη

MasterChef

Επική στιγμή στον τελικό του MasterChef!

Η ώρα του τρίτου μέρους του τελικού του MasterChef έφτασε το βράδυ της Δευτέρας. Και σε αυτήν τον πρώτο λόγο είχαν τα πιάτα αντιγραφής ενός chef που άρχισε να κερδίζει βραβεία από τα πρώτα του κιόλας μαγειρικά βήματα.

Έχοντας ταξιδέψει από τη Νέα Υόρκη αποκλειστικά για να τιμήσει με την παρουσία και την εμπειρία του τον τελικό του MasterChef, ο παγκοσμίου φήμης, σουηδικής καταγωγής γαστρονομικός δημιουργός του εστιατορίου Aska, Fredrik Berselius θέλησε να κάνει αρκετά δύσκολο το έργο της Μαργαρίτας Νικολαΐδη και του Διονύση Σαρακίνη.

Την ώρα, όμως, που ο Σωτήρης Κοντιζάς κλήθηκε να κάνει τις απαραίτητες συστάσεις, μια αναφορά στον φιναλίστ του ριάλιτι μαγειρικής του STAR στάθηκε ικανή να τον κάνει να λυθεί στα γέλια.

«Λοιπόν, σεφ, η Μαργαρίτα και ο Νιόνιος άκουσαν την τεχνική και ποιητική σου προσέγγιση. Τη μαγειρική και γαστρονομική σου φιλοσοφία» σημείωσε χαρακτηριστικά ο σεφ και κριτής του MasterChef στον Fredrik Berselius.

«Ο καλέσμένος σεφ έμαθε και το Νιόνιος! Έτσι με αποκάλεσε ο σεφ μπροστά του. Εντάξει, τον ευχαριστώ γιατί σίγουρα μου αρέσει οπότε ξεκίνησε καλά η δοκιμασία» τόνισε, με ειλικρίνεια, ο Διονύσης Σαρακίνης στην κάμερα του ριάλιτι μαγειρικής του STAR.