MasterChef – Τα ‘πήρε για τα φρύδια της: «Θα μου πέσουν τόσο που τα μελετάτε, Παναγία μου»

MasterChef

"Θα μου τα ματιάξετε και θα μου πέσουν" τόνισε η Μαρία Λαζαρίδου στο MasterChef!

Στην ίδια ομάδα του MasterChef, αυτήν με το κόκκινο χρώμα, έμελλε να συνυπάρξουν η Μαρία Λαζαρίδου, ο Γιώργος Πορφύρης και ο Άγγελος Τσιγκάκος στο νέο επεισόδιο που ήρθε το βράδυ της Πέμπτης, μέσα από το πρόγραμμα του STAR, στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Μια ατάκα από τον τρίτο παίκτη της ομάδας, όμως, κατά τη διάρκεια της ομαδικής δοκιμασίας ενόχλησε ιδιαίτερα την γοητευτική διαγωνιζόμενη του ριάλιτι μαγειρικής.

Ειδικότερα, ο Άγγελος Τσιγκάκος τόνισε πως «όπως και στην τελευταία ομαδική, είχε πέσει μια συζήτηση, απλά δεν ήταν σίγουρο το τι θέλει να κάνει ο Νίκος. Οπότε εν μέρει ήταν έκπληξη και για μένα (σ.σ. η σύνθεση της κόκκινης ομάδας). Μια χαρά. Έχουμε το άστρο του Πορφύρη, τα φρύδια της Μαρίας».

«Θα μου πέσουν τα φρύδια μετά τον διαγωνισμό με τόσο που τα μελετάτε, Παναγία μου! Άλλοι πηγαίνουν και πληρώνουν για να έχουν αυτά τα φρύδια και εγώ που τα έχω τζάμπα… Σαν να τα κακολογείται είναι κάθε φορά! Θα μου τα ματιάξετε και θα μου πέσουν» απάντησε, αμέσως, η Μαρία στον Άγγελο.

Γενικότερα όλοι έχουν την τάση να με πειράζουν για τα φρύδια μου, τα οποία δεν ελέγχω. Έχουν να κάνουν με την διάθεση μου, με το τι σκέφτομαι και πραγματικά δεν μπορώ να τα ελέγξω. Δεν ξέρω πότε είναι ψηλά και πότε όχι. Ούτε αυτή τη στιγμή αισθάνομαι αν τα έχω σηκωμένα» σημείωσε χαρακτηριστικά η Μαρία Λαζαρίδου μιλώντας απευθείας στην κάμερα του MasterChef. «