MasterChef: Τα πιάτα ήταν ότι πιο δύσκολο έχουν αντιμετωπίσει

MasterChef

MasterChef: Πώς τα πήγαν ο Παναγιώτης κι η Καλλιόπη στη δεύτερή τους αναμέτρηση;

Μετά τη χθεσινή αποχώρηση της Ελπίδας Μορφούλη, στην κούρσα της διεκδίκησης της νίκης στο ΜasterChef είναι ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος κι η Καλλιόπη Μπεζαντέ.

Οι δυο τους έχουν αποδείξει σε όλη τη διάρκεια της πορείας τους ότι είναι έτοιμοι να ανταπεξέλθουν σε δύσκολες μαγειρικές προκλήσεις κι αυτή τη φορά έπρεπε να επιστρατεύσουν όλες τις δυνάμεις τους για την αποψινή δοκιμασία. Οι δύο φιναλίστ του MasterChef κατέφθασαν στο Πολιτιστικό Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» και στο εστιατόριο «Delta» με ενθουσιασμό αλλά και αγωνία για την απαιτητική δοκιμασία αντιγραφής πιάτου, που τους περίμενε.

Οι δύο Head Chef του εστιατορίου, Θάνος Φέσκος και Γιώργος Παπαζαχαρίας, είχαν ετοιμάσει για τους διαγωνιζόμενους πιάτα, που ήταν ό,τι πιο δύσκολο έχουν κληθεί ως τώρα να αντιμετωπίσουν στον διαγωνισμό. Συγκεκριμένα έπρεπε να δημιουργήσουν τρία περίτεχνα κι απαιτητικά πιάτα, που έμοιαζαν περισσότερο με έργα τέχνης. Το πρώτο είχε βασικό υλικό το σαλιγκάρι, το δεύτερο ψάρι, που ήταν εμπνευσμένο σαν ηλίανθος και το τρίτο ένας μπάμπουρας.

Στην αποψινή βραδιά τις εντυπώσεις στα σημεία φάνηκε να κερδίζει ο Παναγιώτης, ο οποίος είχε καλύτερες παρασκευές κι υφές στα πιάτα του.