MasterChef: Τα λόγια του Πορφύρη συγκίνησαν την Αγγελική!

MasterChef

«Πιστεύω ότι η Αγγελική πρέπει να συνεχίσει μέσα στο παιχνίδι, να περάσει από αυτή τη δοκιμασία άθικτη», είπε ο διαγωνιζόμενος.

Ο Γιώργος Πορφύρης και η Αγγελική Τσουκαλά έφτιαξαν τα χειρότερα πιάτα στη δοκιμασία και ένας από τους έπρεπε να βγει υποψήφιος. Ο 29χρονος διαγωνιζόμενος ζήτησε από τους κριτές να θέσουν τον ίδιο ως υποψήφιο και όχι την Αγγελική. Η 24χρονη συγκινήθηκε από την πράξη του και όπως τόνισε “πραγματικά με σκλάβωσε”.

[dfp_ads id=236982]

«Το μόνο που θα απαντήσω είναι ότι στα μάτια μας βλέπετε την αγάπη μας για την μαγειρική και για το πόσο θέλουμε να προχωρήσουμε μέσα στο παιχνίδι. Εγώ θέλω να είμαι δίκαιος με τον εαυτό μου. Πιστεύω ότι η Αγγελική πρέπει να συνεχίσει μέσα στο παιχνίδι, να περάσει από αυτή τη δοκιμασία άθικτη. Εγώ θα τον βρω τον δρόμο μου, είμαι πολύ σίγουρος για τον εαυτό μου και ξέρω ότι μόνο καλύτερος θα βγω από εδώ πέρα.

Δεν τα παρατάω, πιστεύω πολύ στον εαυτό μου, η Αγγελική δεν θεωρώ ότι είναι η στιγμή για να βρεθεί σε αυτό το σημείο, στην αποχώρηση. Εμένα με εκπλήσσει η εξέλιξή της, έχουν μπει και άλλοι ερασιτέχνες στο παιχνίδι και τους πάτησε με διαφορά. Τα πιάτα που βγάζει με αφήνουν άφωνο! Θεωρώ ότι μου αξίζει λόγω απόδοσης να είμαι υποψήφιος», είπε ο Γιώργος Πορφύρης.

«Με συγκινεί ο Πορφύρης, με έκανε να δακρύσω. Ήταν πολύ τιμητικά τα λόγια που είπε. Ήταν πολύ όμορφο να ακούς ανθρώπους γύρω σου, που δουλεύεις μαζί τους να αναγνωρίζουν το τι έχεις κάνει και να το βλέπουν. Δεν έχω τι να πω. Πραγματικά με σκλάβωσε», είπε η Αγγελική Τσουκαλά.

Δείτε στο βίντεο τι συνέβη μετά τη δοκιμασία του MasterChef…