MasterChef: Τα “καρφιά” του Κωνσταντίνου Βάχου για τον Σωτήρη Κοντιζά!

Κωνσταντίνος Βάχος

«Δεν θα συνεργαζόμουν με τον Συμεωνίδη και τη Μάγκυ λόγω της συμπεριφοράς τους! Ο Τζώρτζης είναι τηλεοπτικός μαϊντανός».

Στο Πρωινό και τη Μαίρη Αρώνη έδωσε συνέντευξη ο Κωνσταντίνος Βάχος, τον οποίο γνωρίσαμε όλοι μέσα από το σύντομο πέρασμά του από τον περσινό κύκλο του MasterChef.

«Μου έδωσε πολλές ευκαιρίες το παιχνίδι και η δημοσιότητα, δεν έχω σταματήσει να δέχομαι προτάσεις, είναι επιλογή μου να μη θέλω να δουλεύω τώρα. Η δημοσιότητα είναι επικίνδυνη. Κι εγώ κάποια στιγμή παρασύρθηκα, αλλά επανήλθα. Φέτος το μαγειρικό επίπεδο είναι χαμηλότερο σε σχέση με πέρυσι, κυριαρχούν περισσότερο οι χαρακτήρες. Βλέπω θεατρινισμούς φέτος στο MasterChef. Αν είχα στην κουζίνα μου την Άλκηστη, θα την πέταγα έξω για τη συμπεριφορά της.

Δεν θα συνεργαζόμουν με τον Κωνσταντίνο Συμεωνίδη λόγω του χαρακτήρα του, όπως επίσης και με την Μάγκυ γιατί έχει και αυτή τον ίδιο χαρακτήρα, εξάλλου είχε βγάλει και κάτι επάνω μου, ότι η φωνή μου της προκαλεί άγχος. Δεν θα συνεργαζόμουν με τον Τζώρτζη γιατί είναι ένας τηλεοπτικός μαϊντανός. Ο Κοντιζάς πέρυσι έκοψε διαγωνιζόμενο γιατί δεν είχε βγάλει όλο το έντερο από μια γαρίδα και φέτος έβαλε διαγωνιζόμενο μέσα που είχε χώμα στο πιάτο του. Ίσως να χαλάρωσαν επειδή δεν έγιναν αιτήσεις από σημαντικά άτομα φέτος», είπε μεταξύ άλλων ο Κωνσταντίνος Βάχος.

Διαβάστε εδώ περισσότερα για τον διαγωνισμό μαγειρικής του Star!