MasterChef: Τα έδωσαν όλα και άλλαξαν την μαύρη με μια λευκή ποδιά

MasterChef

Ποιοι πέρασαν... απευθείας στο σπίτι του MasterChef;

Όλα για όλα κλήθηκαν να τα παίξουν οι διαγωνιζόμενοι του MasterChef, οι οποίοι στις οντισιόν είχαν πάρει την μαύρη ποδιά προκειμένου να έχουν μια δεύτερη ευκαιρία απέναντι στους τρεις κριτές του ριάλιτι μαγειρικής του STAR. Έτσι, στο επεισόδιο της Παρασκευής, κλήθηκαν να διαγωνιστούν όλοι ώστε μόνο οι… πέντε να περάσουν στο σπίτι και να συμπληρώσουν τη «χρυσή» 24αδα.

Οι τρεις λευκές ποδιές θα προέρχονταν από το πρώτο πιάτο της νέας τους δοκιμασίας στην κουζίνα του MasterChef ενώ οι δύο επόμενες και τελευταίες θα δίνονταν στα καλύτερα πιάτα από το δεύτερο πιάτο της δοκιμασίας. Μέσα σε 90 λεπτά έπρεπε οι διαγωνιζόμενοι να ετοιμάσουν όχι ένα, αλλά δύο πιάτα δικής τους έμπνευσης και να τα παρουσιάσουν μπροστά στους Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Ύστερα από την δοκιμή των πιάτων, λοιπόν, οι τρεις κριτές του MasterChef αποφάσισαν σε ποιους θα… μετατρέψουν την μαύρη σε λευκή ποδιά!

Και αυτοί είναι ο Σταύρος, ο Ρωμαίος και η Πωλίνα που μπαίνουν με φόρα στο σπίτι και στον κυρίως διαγωνισμό του φετινού MasterChef!