MasterChef: Συγκινήθηκε στην αποχώρηση – Έκανε το χειρότερο πιάτο

MasterChef

Ποιος αποχώρησε από το MasterChef;

Μάχη για να μην παραδώσουν πρόωρα την ποδιά του MasterChef, έδωσαν οι αποψινοί υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Συγκεκριμένα χθες νικητής του Mystery Box αναδείχθηκε ο Νικήτας Μπατσικούρας, ο οποίος έχοντας στα χέρια του μια σειρά από πλεονεκτήματα, ήταν αυτός που έκανε τον συνδυασμό των υλικών που θα μαγείρευαν οι παίκτες στο Τεστ Δημιουργικότητας. Οι επιλογές του έδειξαν ολοφάνερα πως αν έχεις μια καλή στρατηγική, σίγουρα μπορείς να δυσκολέψεις τους αντιπάλους σου στο παιχνίδι.

Νικητής του Τεστ Δημιουργικότητας ήταν ο Βασίλης Μπόλλος, ο οποίος έχει πια την κάρτα ασυλίας στα χέρια του. Μεγάλοι ηττημένοι της διαδικασίας ήταν ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος, Χριστόφορος Κατσιάνας κι η Αναστασία Ντμίτρουκ, οι οποίοι δεν εντυπωσίασαν με τις προσπάθειές τους. Στη δοκιμασία αποχώρησης οι τρεις παίκτες έπρεπε να αντιγράψουν όσο πιο πιστά γίνεται, μια συνταγή υψηλών απαιτήσεων και τα πιάτα τους αξιολογήθηκαν από τους τρεις chef κριτές, Πάνο Ιωαννίδη, Σωτήρη Κοντιζά και Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Ο παίκτης, που είχε το χειρότερο πιάτο και δεν κατάφερε να πετύχει σωστά τις παρασκευές, ήταν η Αναστασία, η οποία συγκινήθηκε με το αποτέλεσμα.