MasterChef: Στην αντεπίθεση η Βασιλική – «Με έβαλαν στη γωνία, με χτυπούσαν αλύπητα»

MasterChef

"Δεν άκουγαν καθόλου, καθόλου, καθόλου και οι δύο" τόνισε η Βασιλική του MasterChef.

Στον απόηχο της ήττας στην ομαδική δοκιμασία του MasterChef βρέθηκε η μπλε ομάδα στο επεισόδιο του ριάλιτι μαγειρικής που προβλήθηκε το βράδυ της Παρασκευής στο STAR.

Η αρχηγός αυτής της εβδομάδας, όμως, Βασιλική Δροσάτου, θέλησε να περάσει στην αντεπίθεση και να ρίξει τα βέλη της μέσα από την κάμερα του MasterChef. «Βγήκα από το συμβούλιο μπερδεμένη για το πλεονέκτημα που είχα, αν το χρησιμοποίησα σωστά. Ήξερα ότι έκανα αυτό που ήθελα και αυτό που έπρεπε να κάνω, ναι εγώ θα πάρω την ευθύνη. Από την άλλη όμως υπήρχε η Ελισάβετ και αυτό με άγχωνε πάρα πολύ».

«Ενώ βγήκα, εντάξει, κλαίγοντας που δεν το συνηθίζω και δεν μου αρέσει, προσπάθησα να της μιλήσω γιατί ήξερα ότι εκείνη θα νιώθει πως δεν την προστάτεψα. Δεν ήθελε στην αρχή να μου μιλήσει και εγώ στεναχωρήθηκα».

«Όταν αποφάσισε να μου μιλήσει,ουσιαστικά με έβαλαν σε μια γωνία μαζί με τον Γιάννο και με χτυπούσαν αλύπητα. Παρόλο που εξακολουθούσα να είμαι στεναχωρημένη για όλο αυτό. Παρόλο που εγώ είχα βάλει τον εαυτό μου σε αυτή τη θέση» συμπλήρωσε η Βασιλική Δροσάτου στο MasterChef.  «Δεν άκουγαν καθόλου, καθόλου, καθόλου και οι δύο. Ο Γιάννος μου έλεγε γιατί δεν την έσωσα ενώ αυτή με έχει υποστηρίξει στο παρελθόν».