MasterChef – Σπυριδούλα: «Ήταν πολύ άσχημο! Έχω ζητήσει προσωπικά συγγνώμη…»

Σπυριδούλα Καραμπουτάκη

«Εσείς είδατε από την ερώτηση του κυρίου Κουτσόπουλου και μετά…».

Στη Φωλιά των Κου Κου βρέθηκε σήμερα η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη. Η φιναλίστ του MasterChef απάντησε μεταξύ άλλων και για τα δύο σκηνικά με την Εύα και την καρέκλα, αλλά και την Ασημίνα με τους εγκέφαλους γαρίδας.

«Το περιστατικό με την Εύα και το σκαμπό δεν είναι όπως φάνηκε. Όντως πονούσε η μέση μου και έπρεπε να καθίσω. Απλά υπήρχε μια κουβέντα πριν με την Εύα και την Ιωάννα για το ποιος θα καθίσει. Επειδή ο αρχηγός και ο υπαρχηγός πρέπει να κάθονται, για να μην σηκώσω κάποιο από τα παιδιά κι επειδή είχα συζητήσει την Εύα πριν από λίγο, οπότε μου είπε αν θέλω να κάτσω, να σηκωθεί. Εσείς είδατε από την ερώτηση του κυρίου Κουτσόπουλου και μετά που απάντησα ότι θα σηκωθεί η Εύα, όχι τόσο γλυκά όσο τώρα. Απλά φάνηκε υπερβολικά άσχημο κι εγώ όταν το είδα, ήταν πολύ άσχημο.

Έχω ζητήσει συγγνώμη προσωπικά στα παιδιά, και στην Ασημίνα και της το είπα και πάλι και πάλι μετά τον τελικό που βγήκαμε όλοι μαζί. Υπάρχουν παιδιά που τους είπα συγγνώμη. Δεν θυμάμαι να πέταξα το βούτυρο. Δεν ξέρω αν είδατε τον πάγκο μας, δεν θυμάμαι πραγματικά τι πέταξα. Η εντολή που είχα ήταν να κατέβω και να μαζέψω τον χαμό και να κάνω ότι προλαβαίνω από παρασκευές για να συνεχίσει ο επόμενος. Πέρασαν τέσσερις μέρες και μετά μας το είπε ο Ζαχίρ», είπε μεταξύ άλλων η Σπυριδούλα.

Διαβάστε εδώ περισσότερα για τον διαγωνισμό μαγειρικής του Star!